Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

AMAZING SPACE/SPA


Læs mere

NYT MEDLEM


Læs mere

MEDLEMS FAQ


Læs mere

Hold

NYT MEDLEM      FAQs      FIRMAAFTALER      HOLD      MEDLEMS FAQ

 

Vi tilbyder et stort udvalg af ugentlige holdtræningsklasser. Se venligst den gældende holdplan nedenfor.
Individuelle holdbeskrivelser findes længst nede på siden, efter holdplanen

 

 

Holdtræning
Hvad er holdtræning?
I Wellcome fitness & spa tilbyder vi en bred vifte af spændende holdtræningstimer. Vi ønsker at have bredde i vores udbud, for at flest mulige medlemmer kan finde et hold som passer til netop deres behov, og vi tilbyder alt fra dans til boksning, styrketræning, puls træning, ryghold, særlig træning for alle i alderen 50+, Mat & Reformer Pilates, Yoga, Stretch, old school aerobics, Thorax træning og mange andre spændende ting.

Vi inddeler vores hold i kategorierne:

  • Kredsløbs / konditionstræning uden koreografi
  • Kredsløbs / konditionstræning med koreografi
  • Holdtræning med fokus på styrkelse af kroppens muskulatur
  • Cykling – indendørs cykeltræning
  • Body & Mind – Yoga
  • HOT klasser - undervises i vores 37 grader varme sal
  • Body & Mind – Meditation, Stræk, Pilates Matwork
  • Boxing & CrossTraining
  • Saunagus & Brunchgus– afstressning I vores spa afdeling


Vi sætter en ære i at være innovative, have højt kompetenceniveau og i at give masser af sjove oplevelser samtidig med effektiv og sikker træning. Vores undervisere er voksne instruktører, med mangeårig undervisererfaring på højt fagligt niveau.

Lukkede hold eller leje af sal
Ønsker du eller din virksomhed at få oprettet et lukket hold for jer, enten som event, lukket hold i en periode eller på fast basis, så har i mulighed for at kontakte Produktchef Kim Strand på kim@well-come.dk for at høre om muligheder.

Personlig træning
Wellcome samarbejder med et stort team af Danmarks mest erfarne og veluddannede Personlige Trænere. Du kan læse mere om de enkelte trænere inde på hjemmesiden, under afsnittet ”Personlig Træning”, og du er altid velkommen til at kontakte Produktchef Kim Strand på kim@well-come.dk hvis du har spørgsmål angående Personlig træning.


Diverse holdtræning
Kredsløbstræning uden koreografi – ”enkelt og hårdt”
Puls/Styrke
Dette er en sjov, og intensiv ”alt i en” time hvor pulsen holdes høj vha. enkle konditions- og styrkekrævende øvelser. Konditionsdelen fokuserer på effektiv træning via simple trinkombinationer i veksling med eksempelvis løb op/ned af trapper, englehop osv. Styrkedelen fokuserer på træning af de store muskelgrupper; ben, balder, ryg, bryst og mave. Vi bruger håndvægte, vægtstænger, store / små bolde, elastikker og egen kropsvægt som redskab. Alle kan deltage

TRX Intro
Introduktion til TRX Suspension træning, som er træning for hele kroppen, udført i en slags seletøj, en TRX Suspension Trainer. Med denne type træning træner du kroppen funktionelt, og den helt stor styrke er at uanset hvilke øvelser du laver i TRX Suspension Trainer’en, så træner du ALTID Core-muskulaturen. På TRX Intro-timen vil du få lært hvordan du justerer TRX’en i en af de fire højder, hvordan du øger/mindsker intensiteten på øvelserne, hvordan du øger sværhedsgraden på øvelsen samt de grundlæggende sikkerhedsregler for at du får trænet helt sikkert og yderst effektivt. 

TRX Workout
TRX workout timen varer 30 eller 45 minutter, og selvom det måske lyder kort, så er det yderst effektivt, da timen altid er bygget op som cirkeltræning, dvs. træning af forskellige øvelser lige efter hinanden. Typisk kan et forløb være opvarmning, derefter to-tre omgange af øvelser for underkrop, øvelser for overkrop, øvelser for Core og til sidst øvelser for hjerte og kredsløb.

PowerWELL
Dette er en høj-intensiv interval-træningstime, hvor du presser dig selv - både på kondition og styrke - til det yderste i 30 minutter. Instruktøren sammensætter forskellige konditions- og styrkemomenter i små intervaller, som du udfører til maksimal præstationsevne. Efter hvert interval er der en kort pause, under hvilken instruktøren vil instruere øvelserne i det næstkommende interval. Der kan benyttes redskaber som vægtskiver og –stænger, kettlebells og måtter – og ellers blot din egen kropsvægt. PowerWELL klassen henvender sig til dig, som er indstillet på at træne "kort men hårdt", og du vil opleve en stor forbedring i både din styrke, kondition og generelle udholdenhed. 

Stærk Krop med Thorax & Stærk Krop med Thorax 60+
Her træner vi kort og intensivt i intervaller, hvor der skiftes mellem Thorax Traineren og gulvbaserede øvelser for Core og overkrops / underkrops muskulatur. Her er et godt supplement til svømmetræning, og Thorax er derudover en fantastisk måde at træne optimal styrke og kondition på kort tid. Alle kan deltage, da der arbejdes i eget tempo i intervallerne og man bestemmer selv sin belastning. 

50+
Dette hold er særligt henvendt til alle i alderen 50+. Programmet kombineres af underviseren og indeholder elementer af pulstræning, muskeltræning, balancetræning og afslappende stræk. En total time med fokus på en stærk krop inde fra og ud.

Reformer Træning, 45 min.
Reformer træning foregår på eksklusive hold med kun 9 deltagere. Timen for dig som gerne vil arbejde med optimering af både styrke, stabilitet, balance og bevægelighed. Reformer maskinen er designet til både liggende, siddende og stående øvelser, og belastningen ændres med variable fjedre og egen kropsvægt. Træningen henvender sig til alle, uanset om du er begynder eller øvet, mand eller kvinde, ung eller ældre. Reformer træning giver en stærk kropskerne, stræk ryg og styrke af hele kroppen.


Kredsløbstræning med koreografi – ”bevægelse, dans og rytmik”
DanceAerobic
Er en skøn traditionel low-impact konditionstræningsform, hvor instruktøren opbygger en lille serie med høj intensitet timen igennem. Timen er for alle, da trinkombinationerne er enkle og overskuelige. Stilen på timen er op til den enkelte instruktør som gennem sin undervisning og brug af musikken får skabt en sjov og inspirerende time med masser af sved på manden. 

RetroMix
Macatho RetroMix er en tur down memory lane til 60’er, 70’er og 80’er musik. En fedtforbrændende og sjov time med noget for alle der kan lide at slippe deres indre danser løs. Nemme koreografier og dans dans dans. 


Holdtræning med på fokus på at styrke kroppens muskulatur
TRX Intro 
Introduktion til TRX Suspension træning, som er træning for hele kroppen, udført i en slags seletøj, en TRX Suspension Trainer. Med denne type træning træner du kroppen funktionelt, og den helt stor styrke er at uanset hvilke øvelser du laver i TRX Suspension Trainer’en, så træner du ALTID Core-muskulaturen. På TRX Intro-timen vil du få lært hvordan du justerer TRX’en i en af de fire højder, hvordan du øger/mindsker intensiteten på øvelserne, hvordan du øger sværhedsgraden på øvelsen samt de grundlæggende sikkerhedsregler for at du du får trænet helt sikkert og yderst effektivt. 

TRX Workout
TRX workout timen varer 30 minutter, og selvom det måske lyder kort, så er det yderst effektivt, da timen altid er bygget op som cirkeltræning, dvs. træning af forskellige øvelser lige efter hinanden. Typisk kan et forløb være opvarmning, derefter to-tre omgange af øvelser for underkrop, øvelser for overkrop, øvelser for Core og til sidst øvelser for hjerte og kredsløb.

StyrkeBooster
StyrkeBooster er et ekspres-hold, hvilket betyder at holdet varer 30 minutter og er ment som et tilbud, til dig der gerne vil kombinere din styrketræning med eksempelvis cykling, løb, TRX eller lignende. På StyrkeBooster vil træningen primært være for overkroppen, så denne er stærk til hverdagens udfordringer. StyrkeBooster vil altid som minimum ligge i kombination med et cykelhold. 

Stærk krop
Dette hold er for dig der gerne vil styrke kroppen ”indefra og ud”. Udgangspunktet er at udfordre muskelkorsettet, også kaldet CORE, på alle mulige tænkelige måder for at blive mærkbart stærkere (power) især i mavemuskler, lænd/bækken/ryg og ben så disse muskler kan fungere optimalt i hverdagen. Muskelkorsettet er fundamentet for alle kroppens bevægelser og svaghed i netop dette område har stor indflydelse på den generelle fysik og velvære. Der arbejdes med forskelige redskaber og meget med egen kropsvægt – ligesom der bruges forskellige træningsprincipper og tendenser for både at variere og udfordre træningen. Øvelserne vil, udover at styrke, også stimulere og udfordre vores balance og koordination samt kredsløb. Pulsen kommer op når hele kroppen sættes i gang. Alle kan deltage.

Stærk ryg
I princippet samme slags træning som Stærk krop dog med yderligere fokus på ryggen. Dvs. specifik træning af de muskler og bevægelser som har indflydelse på ryggens velvære og fitness samtidig med at der lægges stor vægt på at opøve god kropsholdning, stabilitet og balance via funktionelt orienterede øvelser. Funktionel træning er træning som gør os stærke i hverdagen ved at fokusere på styrke i bevægelser som er direkte overførbare til daglige bevægelsesmønstre.

Bold/Styrke
Dette hold er en kombination af styrke og udholdenhedstræning og er for dig der gerne vil styrketræne på en lidt "anden" måde. Vi vil hovedsagligt træne på den store bold og bruge redskaber som bl.a. håndvægte og vægtstænger. Boldtræning involverer både statisk og dynamisk muskelarbejde, og styrker kroppens center - dit muskelkorset, bækken og resten af rygsøjlen, som er fundamentet for alle kroppens bevægelser. Øvelserne på bolden stimulerer og udfordrer vores sanser og evnen til koordination og balance, samtidig med at du træner styrke og udholdenhed. Alle kan deltage. 

Move n’ Play
Bevæg kroppen som den er skabt til! Få stærke og smidige led og muskler gennem menneskets naturlige bevægemønstre - at kravle, klatre, løbe, balancere, springe, løfte, trække, skubbe, kaste m.m.
Føler du dig ofte stiv og låst i kroppen, så prøv kræfter med dette hold. På holdet træner vi primært med kropsvægt, ringe, bar samt øvelser på gulv- alt med et roligt og koncentreret fokus på bevægelseskvalitet. Endvidere arbejder vi med baggrund i at mennesker bevæger sig forskelligt og med forskellige frihedsgrader, derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte. Holdet er for alle uanset niveau, så længe du ikke er bange for at udfordre dig selv med nye og kreative øvelser, hvor bevægelse og kropskontrol er i centrum.Intelligent Cykling & Freestyle cykling – indendørs cykeltræning
Intelligent Cycling er et indendørs cykeltræningskoncept hvor der trænes til fastlagte pulstræningsprogrammer som vises på storskærm. Træningsprogrammerne undervises af en motiverende instruktør som, guider dig igennem timens program. Der cykles målrettet efter pulsen, watt og/eller rpm - derfor kører man altid med pulsmåler.

Base cycling

En effektiv time på cyklen for både uøvede, utrænede og topatleter. Målet med Base camp er at træne kroppen med moderat intensitet. Denne form for træning er meget anvendelig, da den styrker din udholdenhed og medvirker til mere energi og overskud i hverdagen. ALLE kan være med. Husk pulsmåler og vand.

Advanced cycling
Her kombinerer man moderat og moderat/høj intensitetstræning. Størstedelen af træningen er ved moderat intensitet, men programmerne er sat sådan sammen at luften opleves ”tyndere”, og dermed vil du også føle, at du presser dig selv hårdere. ALLE kan være med, men vær opmærksom på middel sværhedsgrad. Husk pulsmåler og vand.

Summit cycling
Her veksler man mellem moderat/ høj intensitet og meget høj intensitet, hvor luften er helt tynd. På denne time bliver du udfordret både mentalt og fysisk. Intervallerne er en kombination af høj intensitet - og udholdenhedsserier. Timen er for dig der gerne vil udfordres. Husk pulsmåler og vand.

Open camp
Dette fleksible tilbud gælder for alle vores medlemmer i tidsrummet hvor der ikke er planlagte timer eller events i salen. Du kan – når det passer dig – træne ckcling i præcis så lang tid du ønsker, og efter hvilket programmer der passer bedst til dig ud fra de programmer som ligger på cykel computeren. Husk pulsmåler og vand.

Freestyle cykling
Dette er en time som køres helt freestyle, efter instruktørens eget tilrettelagte program. Her har instruktøren mulighed for at bruge sin kreativitet og sine kundskaber for at give dig en anderledes og selvfølgelig effektiv træningsoplevelse. Vi benytter altså ikke de forud fastlagte Intelligent Cycling programmer på denne time, så du vil få en anderledes cykeloplevelse. Timen er for alle, og køres altid som en basis time.

Visual Cycling Challenge
Her tager vi din cykeltræning til næste niveau, med stort fokus på at give dig mentalt overskud til at forbedre din cykel performance inde såvel som ude. Klassen byder på tekniske, taktiske og virkelighedstro elementer fra cyklingen på landevejen, så du vil opleve længere blokke, ryk, skift, bjerge osv. Klassen er for alle, og køres efter Instruktørens egne programmer, og følger således ikke de traditionelle forprogrammerede programmer. Dette er din mulighed for at ”flytte” dig selv i din cykeltræning.

InTheZone cycling
På vores InTheZone Cycling klasse har vi fokus på kadence, watt og pulsforståelse, Her vil du, gennem struktureret træning i 7 træningszoner opleve at blive både stærkere, mere udholdende og mere bevidst om, hvad din krop kan. Holdet henvender sig til alle fra letøvet og opefter, og køres efter Instruktørens egne programmer. 

Praktisk information vedrørende cykling

Pulsmåler

Du skal altid medbringe dit eget pulsbælte til cycling timerne (Polar T31 CODED).  På freestyle timerne kan du også medbringe pulsmåler – eller du kan vælge at køre helt ”freestyle”, og køre efter kroppens egen fysiologiske skala – instruktøren hjælper dig undervejs.

Sko & tøj
Det anbefales altid at køre med cykelsko og cykelbukser. Pedalerne er med LOOK klamper – enkelte med spd system. Der er dog også muligt at benytte gummisko.


Body & Mind - Yoga
Fælles for yogastilarterne er, at de søger at skabe en balance mellem krop, sind og sjæl. Yoga bliver ofte forbundet med de fysiske stillinger (asanas), men er i ligeså høj grad en spirituel praksis hen imod et liv i mere balance. Nogle mennesker har meget gavn af meditation og åndedrætsøvelser, mens andre hælder til en overvejende fysisk og bevægelsesorienteret udfoldelse. Der er ikke nogen yogastilart som er den bedste. Det handler om at finde en yogastilart og en lærer som passer til ens egen udvikling og behov. 

Hatha Yoga
Denne yoga form er de oprindelige fysiske stillinger og åndedrætsøvelser, oftest udført i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne. De fleste yogastilarter vi kender her i Vesten er inspireret af Hatha Yoga, og de varierer alle i deres form med hensyn til ’asanas’ - de fysiske stillinger - og deres fokus på åndedræt og meditation. Fokus i Hatha Yoga er typisk på at udføre de klassiske stillinger korrekt og efter kroppens kunnen. Ha betyder på Sanskrit ’sol’ mens tha betyder ’måne’. Sanskrit er det oldindiske sprog. Hatha repræsenterer dualiteterne i livet – yin og yang, maskulin og feminin, mørke og lys. Hatha Yoga forsøger at balancere disse modstående kræfter.

Vinyasa yoga

Er en mere dynamisk form for yoga end den klassiske Hatha yoga idet øvelserne udføres i et hurtigt tempo uden længere pauser. Vinyasa (som betyder bevægelsesåndedrætssystem) handler om åndedrættets sammenhæng med bevægelserne. Ved udførslen af Vinyasa yoga dannes der meget varme i kroppen og man udskiller derfor en del affaldsstoffer gennem sved. Vinyasa egner sig til dig som har prøvet Hatha Yoga nogle gange. 

Mindful Yoga

Gennem mindful yoga lærer du at være til stede i nuet. Du får både bevæget kroppen, mediteret og været mindful på en og samme tid. Ved hjælp af simple yoga-øvelser bevæger du dig opmærksomt og nænsomt ind og ud af de lette guidede stillinger. Åndedrættet er essentielt og bruges hele tiden til at komme fra en yoga-stilling til en ny. Gennem mindful yoga "tager du bolig” i din egen krop og vedvarende træning kan virke helende og skabe ro og stabilitet. Du bevæger dig på en måde, som respekterer kroppens begrænsninger. Du øver dig på at være fuldt tilstede med dine følelser, tanker og kropssansninger. Stillingerne i mindful yoga tager udgangspunkt i hatha yoga, men tilgangen til yogaen adskiller sig. Alle kan deltage og der kræves ingen forudgående viden om eller erfaring med yoga eller mindfulness.

Kundalini Yoga
Kundalini yoga er en kraftfuld yogaform der anvender enkle teknikker til at afbalancere kroppens funktioner. I Kundalini yoga anvendes fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, mantra, meditation og afspænding, der effektivt aktiverer kroppens energisystemer (meridianer og chakraer) og øger kroppens naturlige energiflow. Kroppens nervesystem og kirtelsystem afbalanceres, hvilket har en udrensende og vitaliserende effekt. Alle kan deltage.

YogaFLOW
En time, der går på kommunikation mellem højre og venstre hjernehalvdel. Din balance styrkes og da TKM (Traditionel Kinesisk Medicin) og en QiGong ligger til grund for denne time, genfinder du dit flow - dit tempo hvormed dit energi-flow - Qi flyder. Der arbejdes altid med et fokus og en intention for dagens praksis

Yin Yoga
Er en langsom, meditativ og healende yogastil, som fokuserer på at afspænde og strække vores led og sener med det formal at øge blodcirkulationen primært omkring hofter og rygsøjle samt at øge mobilitet og fleksibilitet. De forskellige stillinger ’asanas’ holdes i længere tid, 5 minutter eller mere pr. stilling. Yin Yoga hjælper os til at give slip, og acceptere og have fokus på hvert øjeblik, præcist som vi er i det. Yin Yoga er også en god modpol til Yang træning som f.eks. styrke, CrossTraining, løb eller andre meget dynamiske træningsformer, da disse træningsformer vil have god gavn af Yin Yogaens fleksibilitets- og mobilitets træning. Husk at fortælle din instruktør, hvis du har nogen skader, så der kan tages de nødvendige hensyn til dig i undervisningen.

Align & Flow yoga
Align and Flow yoga blander kropsjusteringsprincipperne med en flydende serie af Yoga stillinger. Timen har stærkt focus på samspillet mellem åndedræt og bevægelse, og der vil være momenter hvor stillingerne holdes i længere tid, for at mærke bevægelsen og opleve maksimal justering af kroppen.


HOT træning – her skal du medbringe din egen Yogamåtte og håndklæde
HOT træningen foregår i vores 37 grader varmen HOT-sal, som opvarmes ved hjælp af en række infrarøde paneler. Den infrarøde varme er med til at blødgøre muskler og ledbånd, og medvirker tillige øget forbrænding under træningen.

Hot Body Flow

Er en blanding af Yoga og Pilates øvelser, sat sammen i flydende bevægelser. Fokus er på vejrtrækning, som er en essentiel del af træningen, for at kunne opnå maksimal aktivering og afslapning af muskulaturen. Klassen forbedrer din styrke, kondition, fleksibilitet og balance såvel som din holdning og kropsbevidsthed. Vi arbejder med atletiske øvelser, i et meditativt og blødt flow, som vil give dig en stærk og tonet krop.

HOT Garuda
Garuda er en blanding af Pilates, Yoga, Stræk og en masse mobilitet. Med denne træningstype stiler vi mod at forbedre kroppens styrke og fleksibilitet. Vejrtrækning – både den meditative og den mere kraftfulde, er en essentiel part af Garuda træningen. Du arbejder med afsæt i dit personlige formniveau, uanset hvad dette måtte være, så denne træningsform henvender sig til alle. Redskaber på klassen kan involvere barrer, yogaklodser, foamrollers og selvfølgelig din egen krop.

HOT Mindful Hatha Yoga
Hatha yoga handler om at balancere de active (sol) og de passive (måne) energier i kroppen. Denne klasse indeholder udfordrende Vinyasa øvelser, kombineret med mindfulness. Fokus er på både at bygge styrke og forbedre fleksibilitet samtidig med at der fokuseres på indre fokus og vejrtrækning.

Hot Pilates
Denne klasse afgifter, styrker og forbrænder kalorier tillige med at den styrker core, forbedre fleksibilitet og toner muskulaturen. Vær klar til at svede og flytte dine grænser – langsomt og kontrolleret.

Hot Powerstretch
Dette er en dynamisk klasse, kun 30 min., men ikke mindre intens. Varmen forbereder kroppen til dybe udstræk efterhånden som du justerer og forbedre din fleksibilitet. Kroppen giver efter, og slipper lettere spændingerne, når du strækker i den varme sal. Du guides gennem hver stræksekvens, Det er vigtigt at bevare fokus, stilheden og BLIVE i salen. Den indre stilhed bringer dig i en meditativ tilstand, hvor kroppen tager over, og bare gør det! Varmen hjælper dig med dyb koncentration, disciplin og renselse af sindet når du udfordre dig selv til at lade kroppen udføre stræk udover sindets begrænsninger. Den perfekte klasse til at balancere tilværelsens krav med noget ”dig” tid.

HOT Pulsing Barre
Pulsing barre er en intens workout, som kombinerer Pilates, ballet og styrketræning. En ny dimension af træning, som udfordrer din udholdenhed, og skaber en tonet krop igennem effektiv fedtforbrænding. Pulsing Barre fokuserer på en stærk Core, og på at få dine ben og balder til at arbejde hårdt, så de bliver tonede og stærke. Med små, pulserende bevægelser i hver træningsstilling, vil du mærke dine muskler arbejde og øge deres styrke. Instruktøren hjælper dig med at sikre, at teknikken i dine øvelser udføres korrekt, så du får mest effekt ud af din træning, og dermed flytter grænsen for din krop hele tiden. Pulsing Barre metoden er udviklet af professionel danser og master Pilates underviser, Frida Hallqvist.

HOT restorative yoga
Ofte refereret til som “aktiv afslapning”, lærer restorative yoga øvelser os hvordan vi kommer ind helt inderst i kroppen og slapper af. Ved at benytte forskellige redskaber som klodser og bolsters, for at vi kan hvile mere komfortabelt i de forskellige stillinger, gør vi kroppen bedre i stand til at heale og slappe af. Restorativ yoga er en god måde at afstresse og afspænde et overstimuleret nervesystem.

HOT Stretch à Terre
En serie strækøvelser, som alle er gulvbaserede – dvs. De udføres siddende eller liggende. Klassen er inspireret af Harmony Body Stretch, som handler om samarbejdet mellem stræk og vejrtrækning. Stretching is connecting!

HOT Stress relief
Vi arbejder med kroppens vejrtrækning og bevægelser, for at løsne op for stress og spænding i kroppen og organerne. Vi bærer ofte rundt på en masse mentalt og fysisk stress. Vejrtrækningen er nøglen til at få løsnet op for disse spændinger. Stress Relief klassen er en kombination af stræk, styrke, dybe vejrtrækninger og guidet afspænding.

HOT stretching
På denne klasse arbejder vi hele kroppen igennem, med forskellige strækøvelser. Vi arbejder langsomt og fokuseret, så alle kan være med.

HOT Vinyasa Yoga
Varm, smuk flow Yoga, udført med styrke, fleksibilitet og velment indre fokus. Sammen skaber vi en indre ”rensende ild” som forstørre healingen og transformationen. Vinyasa klassen er for dig som har prøvet Hatha Yoga nogle gange.

HOT Yin Yoga
Er en langsom, meditativ og healende yogastil, som fokuserer på at afspænde og strække vores led og sener med det formal at øge blodcirkulationen primært omkring hofter og rygsøjle samt at øge mobilitet og fleksibilitet. De forskellige stillinger ’asanas’ holdes i længere tid, 5 minutter eller mere pr. stilling. Yin Yoga hjælper os til at give slip, og acceptere og have fokus på hvert øjeblik, præcist som vi er i det. Yin Yoga er også en god modpol til Yang træning som f.eks. styrke, CrossTraining, løb eller andre meget dynamiske træningsformer, da disse træningsformer vil have god gavn af Yin Yogaens fleksibilitets- og mobilitets træning. Husk at fortælle din instruktør, hvis du har nogen skader, så der kan tages de nødvendige hensyn til dig i undervisningen. 

HOT Core
Vi arbejder med vores egen kropsvægt som, gennem en række varierende og intense øvelser vil generere en intens workout med focus på mave, sider og ryg. Der kan også inkluderes øvelser for ben og arme i denne workout, som er af enten 30, 45 eller 60 minutters varighed.


Body & Mind – meditation & stræk

Harmony Body Stretch
En harmonisk kombineret og varieret serie af træningsvenlige dybdegående kropsstræk. Konceptet er udviklet af Sandra Cardichon og er et bredt mix af strækøvelser inspireret fra hendes liv, tilbragt i en verden af dans & teater, med klassisk & moderne ballet – hot yoga – og i musicals. Ved at arbejde på denne måde øges kroppens fleksibilitet og styrke. Der er samtidig et stort fokus på vejrtrækningen under disse dybdegående stræk. 

Stretch & Meditation
Dette er en alternativ form af varierende guidede inspirerende meditationer. For at skabe den indre ro og følelse af at komme hjem til kroppen, foregår den første del af timen med en variation af stræk hentet fra HARMONY BODY STRETCH. Der er fokus på vejrtrækningen i de flydende bevægelser og stræk, det skaber varme, vi mærker vores krop og er nu klar til den liggende guidede meditation på yogamåtten. Til Stretch & Meditation er der stilhed inde i salen før timens start, nyd roen og de healende toner i musikken.

Stretch à terre
En fokuseret serie af gulvbaserede stræk, hvis formål er at skabe – grounding - en indre kontakt til din krop. Inspireret af HARMONY BODY STRETCH er dette en variation af siddende og liggende dybdegående stræk, udført i harmoni med din vejrtrækning. Timen slutter med afspænding af krop & sjæl. Stretching is connecting!

Stretching
Her arbejder vi med forskellige strækøvelser, og får på den måde arbejdet hele kroppen igennem, også helt ud i de små muskler. Timen foregår i et roligt tempo, og alle kan være med.

Mindful stræk & afspænding
Gennem simple vejrtræknings- og afspændingsøvelser, vil instruktøren guide dig på en meditative rejse af stræk og velvære. Denne klasse henvender sig til alle.

Garuda
Garuda er en blanding af Pilates, Yoga, Stræk og en masse mobilitet. Med denne træningstype stiler vi mod at forbedre kroppens styrke og fleksibilitet. Vejrtrækning – både den meditative og den mere kraftfulde, er en essentiel part af Garuda træningen. Du arbejder med afsæt i dit personlige formniveau, uanset hvad dette måtte være, så denne træningsform henvender sig til alle. Redskaber på klassen kan involvere barrer, yogaklodser, foamrollers og selvfølgelig din egen krop.


Body & Mind – Pilates matwork
Pilates er inspireret af både østlige og vestlige træningsmetoder. Ligesom Yoga forbinder Pilates  krop og sind i forståelsen af menneskets trivsel hvilket afspejles i filosofien bag Pilates. Pilates ligger dog større vægt på den fysiske træning med fokus på opbygning af muskelstyrke. Træningen giver en bedre kropsholdning og balance, idet der fokuseres på centeret af kroppen som er den dybe mave- og rygmuskulatur.  Pilates arbejder med følgende nøglebegreber: Koncentration, koordination, centrering, flydende bevægelser, afspænding, vejrtrækning, udholdenhed, kropsbalance, kropsbevidsthed og stræk. 

Pilates I
Er holdet for dig som ikke har trænet Pilates før – uanset træningserfaring. Her gennemgås basis øvelser med hovedvægt på god teknik, korrekt holdning og vejrtrækning. Øvelserne bliver forklaret og udføres grundigt. På Pilates I udføres øvelserne på gulvet og sjældent med brug af redskaber. Teknik er i fokus.

Pilates II
Dette hold er for den let øvede – øvede deltager. Det forventes at deltageren har gået på Pilates I i nogen tid og har kendskab til både basisøvelser, god teknik og kontrolleret brug af åndedrættet i træningen. Øvelserne i programoplægget bliver udført mere flydende, nærmest i små serier som øger sværhedsgrad og intensitet. På disse hold bruges redskaber som elastikker, bolde, vægte og Pilates ringe for at udfordre bl.a. koordination, styrke og balance. Øvelserne tilpasses den enkelte deltager.

Power Pilates
Power Pilates er en dynamisk træningsform baseret på den originale Pilatesmetode. Pilates er primært kendt for at optimere kropsholdningen, forbedre vejrtrækningen og styrke muskelkorsettet omkring rygsøjlen, men udført korrekt er den originale Pilates metode langt mere end det. Power Pilates er helkropstræning, som Joseph Pilates selv udførte det. Kroppen styrkes og smidiggøres fra liggende til stående stillinger og undervisningen har fokus på koncentration, åndedræt, præcision og flow. Du får trænet hele kroppen igennem på en sjov, funktionel, sikker og effektiv måde.


Fight & H.I.T (High Intensity Training)
Boxing
Det er ingen myte, at boksning er en idrætsgren, hvor du bruger din krop meget og effektivt. Du kommer ud i alle kroppens kroge, og får effektivt og hurtigt opbygget en god kondition. Det er hårdt, men du sætter selvfølgelig selv dine grænser. Træningen er yderst varieret, og du kommer aldrig til at kede dig.  Boksning i Wellcome undervises blandt andet af tidligere Verdensmester, Ashira Oure Evans. Træningen er bygget op af elementer på gulvet og slagteknik i ringen. Så kom til boksning og kom i form.

Holdet er for dig som ønsker at komme i god form med boksetræning. Både den fysiske og tekniske træning bygger på klassisk boksetræning med øvelser og træning på puder, sække, plethandsker, sjippetove mv. Intensiteten er på maksimum når teknik og intense kredsløbs øvelser sættes sammen med det for øje at øge dit boksetalent. Timen afsluttes med old school ”boxing sit ups” som styrker din mave muskulatur så den kan modstå ”punishment from the body shots”. Det er bestemt muligt at deltage på Boxing uden at skulle ”slå på” eller blive ”slået på”, men blot for den gode træning.

CrossTraining
CrossTraining er en eksplosivt voksende træningsform som er populær fordi træningen udfordrer ALT – kondition, styrke, eksplosivitet, stabilitet, smidighed og udholdenhed! Formålet er at træne så varieret som muligt, ved så høj intensitet som muligt under forudsætning af at kvaliteten holdes i øvelserne for, at opnå mærkbart forbedret form og fysik hvad angår kondition og styrke. Træningen henter inspiration og øvelser fra styrkeløftning, atletik og gymnastik og har ofte konkurrence elementet med i træningen som kommer til udtryk ved at man skal lave eksempelvis x antal øvelser på tid. Træningen appellerer især til dig som kan li’ at ”gi’ den gas” når du træner. 

CrossTraining Intro
Dette hold eller forløb (som sættes på holdplanen nogle gange om året) starter du med at deltage på hvis du ikke tidligere har stiftet bekendtskab med CrossTraining.Vi anbefaler altid deltagelse på denne time for at give dig det bedst mulige indtryk af træningen, øvelserne og konceptet. Du kan sagtens deltage mere end 1 gang på Intro timen eller forløbet fortsat få en masse god træning ud af det.

CrossTraining
Dette er holdet for dig, som har været på Intro holdet nogle gange - og gerne vil arbejde videre med udviklingen af stabiliteten og sikkerheden i dine bevægelser. Vi lægger stor vægt på at vores CrossTraining atleter træner både sikkert og effektivt. CrossTraining holdene er "kernen" i vores CrossTraining tilbud, og henvender sig både til dig som er øvet eller ikke øvet i CrossTraining, da øvelserne skaleres efter din individuelle form og erfaring.

CrossTraining Gymnastics
Dette er holdet for dig, hvis du ønsker generelt at forbedre din teknik og forståelse indenfor CrossTraining. Endvidere hvis du føler at du er stagneret, eller bare ikke kommer videre i specifikke øvelser i CrossTraining. Der vil blive fokuseret på specifikke gymnastisk øvelser, som kan overføres til alle andre bevægelser indenfor CrossTraining. Holdets varighed er 60 min og vi vil arbejde med progressioner til "Push ups" på fødder, "Strict pull ups", Ring MU, Bar MU, DU, styring af håndstand, max. box jump osv. Ideen med dette hold er, at opbygge en bedre basis for mere avancerede øvelser. Lyder dette som noget for dig, glæder vi os til at se dig i det funktionelle område og arbejde videre med forbedre din generelle styrke og forståelse af bevægelser indenfor CrossTraining.

CrossTraining Strength
Denne klasse henvender sig til dig som gerne vil øge din styrke og forbedre din teknik i tungere øvelser, såsom squat, dødløft og forskellige presøvelser. Hver klasse inkluderer en opvarmning, et ”dagens fokus” samt assisteret arbejde. Klassen er designet til at passe til alle fitness niveauer, uanset om du er garvet CrossTrainer, eller om du er helt ny indenfor CrossTraining.

Move n’ Play
Bevæg kroppen som den er beregnet til. Få stærke og fleksible led og muskler, igennem menneskets naturlige bevægelsesmønstre – kravl, klatring, løb, balancering, hop, løft, træk, skub, kast osv. Hvis du ofte føler dig stiv og løst i dine bevægebaner, så er denne klasse lige noget for dig. Vi arbejder primært med vores egen kropsvægt, ringe, barre og forskellige gulvøvelser. Det hele – med et roligt fokus og koncentration på bevægelseskvalitet. Vi arbejder efter at vi alle bevæger os forskelligt, og har forskellige niveauer af bevægelighed, så vi vil have stor individuel fokus. Klassen henvender sig til alle, uanset fitness niveau, så længe du ikke er bange for at udfordre dig selv med nye og kreative øvelser, hvor bevægelse og kropskontrol er i centrum. 
Saunagus & Brunchgus
Saunagus er den ultimative måde at stresse af på, og få en skøn fornemmelse af bare at ”være”.Vi afvikler små saunagus hold af 30 eller 60 min. varighed, inde i vores store sauna i spa-afdelingen Saunagus mesteren skaber dampskyer, ved at tilsætte forskellige økologiske, æteriske olier til de varme saunasten. Når dampen stiger op, vil gusmesteren med forskellige vifteteknikker, fordele dampen rundt i saunaen så du vil opleve skønne dufte og varmebølger. En saunagus kan foregå i stilhed, eller der kan være guidet meditation eller små historier undervejs. De forskellige olier har forskellige effekter på kroppen, og virker både inde- og udefra på kroppen. En saunagus session er også en optimal måde at træne korrekt vejrtrækning og af og til stræk. Imellem sauna sessionerne, vil der være pauser hvor du kan hoppe i vores kolde bassin, nyde lidt frisk frugt og the fra buffeten, eller bare lægge dig og slappe helt af i spa loungemøblerne. Brunchgus, som er en 60 minutters saunagus oplevelse efterfulgt af Brunch på egen hånd i en af Waterfront's restauranter, koster kr. 399,-/pers. og afvikles hver anden søndag i ulige uger. Booking af Brunchgus gøres via online bookingen eller i receptionen.