Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

AMAZING SPACE/SPA


Læs mere

NYT MEDLEM


Læs mere

MEDLEMS FAQ


Læs mere

AMAZING SPACE/SPA


 

BEHANDLINGER - klik her for spa menu

Velkommen til vores Spa afdeling, hvor vi tilbyder behandlinger fra Amazing Space.
Book din behandling via online booking menuen, eller ring til os direkte på tlf. 3930 3094.

Alle Amazing Space behandlinger inkluderer fuld adgang til spa området, før og efter behandlingen. 

Spa'en indeholder en 38 grader varm afslapningspool med hydromassage, et koldtvands bassin (4-6 grader), stor sauna og stort dampbad. Saunagusklasser finder sted på daglig basis, se venligst holdplanen under menuen "HOLD", for præcise tider.

I spa'en har du også adgang til vores snack buffet, med et udvalg af frugt, nødder, vand og forskellige the'er.  

Bemærk venligst, af hensyn til vores voksne medlemmer, er der en aldersgrænse på minimum 18 år
 for spagæster. Dette gælder også i forbindelse med Amazing Space bookinger. For besøgende under 18 år, henviser vi venligst til vores Teen- og Familie Spa events, som afvikles på månedlig basis i perioden september til marts. Booking af disse events, kan foretages vi online booking systemet.

Saunagus & Brunchgus
Saunagus er den ultimative måde at stresse af på, og få en skøn fornemmelse af bare at ”være”. Vi afvikler små saunagus hold af 30 eller 60 min. varighed, inde i vores store sauna i spaafdelingen. Saunagus mesteren skaber dampskyer, ved at tilsætte forskellige økologiske, æteriske olier til de varme saunasten. Når dampen stiger op, vil gusmesteren med forskellige vifteteknikker, fordele dampen rundt i saunaen så du vil opleve skønne dufte og varmebølger. En saunagus kan foregå i stilhed, eller der kan være guidet meditation eller små historier undervejs. De forskellige olier har forskellige effekter på kroppen, og virker både inde- og udefra på kroppen. En saunagus session er også en optimal måde at træne korrekt vejrtrækning og af og til stræk. Imellem sauna sessionerne, vil der være pauser hvor du kan hoppe i vores kolde bassin, nyde lidt frisk frugt og the fra buffeten, eller bare lægge dig og slappe helt af i spa loungemøblerne.

Har du lyst til at forkæle dig selv med en lækker saunagus, efterfulgt af en Brunch på en af følgende restauranter i Waterfront; 42RAW, EatToday eller Palæo, kan du købe dette online. Du starter med 1 times saunagus, som beskrevet ovenfor, og går derefter ned og hygger dig med din brunch på din valgte restaurant. Prisen for Brunchgus er for spa-medlemmer kr. 199,-. For Fitness medlemmer er prisen kr. 299,- og for ikke Wellcome medlemmer er prisen kr. 399,-.Vi ser frem til at forkæle dig i vores rolige og fredfyldte spa & wellness område.