Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

AMAZING SPACE/SPA


Læs mere

NYT MEDLEM


Læs mere

MEDLEMS FAQ


Læs mere

NYT MEDLEM


NYT MEDLEM      FAQs      FIRMAAFTALER      HOLD

 

 

Wellcome er unik, for vi ligger kun ét sted - i det skønne Tuborg Havn. Vi har 3700 kvm fordelt på vidunderlige lyse og luftige træningsområder og et varmt omfavnende wellness område. Igennem vores levetid, som snart er 2 årtier, har vi mange loyale medlemmer, der har været med os fra starten af. Vores team består af højt uddannede og profesionelle instruktører og trænere. Wellcome er dit daglige frirum for din træning, afslapning, spa behandlinger, spaoplevelser og ikke mindst netværke med andre medlemmer, der kommer fra nærmiljøet.  

 


Med et Wellcome fitness medlemskab har du adgang til:

 

 

  • Over 150 hold om ugen i højsæson, fra Yoga, CrossFit, Boxing, Cycling, TRX, Stærk ryg, Pilates, Thorax træning, Hot yoga, stræk og meget mere...
  • Gratis berosættelse af medlemskab: min. 14 dage max.  365 dage. Når medlemskabet er aktivt igen, skal det være åbent i 14 dage, før du kan berosætte igen.
  • Stor og lækker lounge med kaffe, thé, vand, computer og dagens avis og månedens blade.
  • Event og foredrag der afholdes jævnligt.
  • Stort og rummeligt omklædningsområde med sauna og badeområde hvor halvdelen af bruserne er aflukkede, hvor der er shampoo, conditioner og natursæbe
  • 3 timers gratis parkering i kælderen.
  • Gratis fitnessprogram af en times varighed lagt af en af vore dygtige fitnessinstruktører hver 6-8 uge, som bookes i receptionen.

 

 

Med et  Wellcome Club medlemskab har du adgang til:

Det ovennævnte...

 

  • To håndklæder ved hvert træningpas - et stort og et lille
  • Ca. 15 hold i spaen i højsæson - Saunagus
  • Events i spaen

 

For at hverve et medlemskab, gå via "Online booking" fanen på forsiden af denne hjemmeside, for at se de forskellige typer medlemskaber. Nedenfor kan du se nogle af vores bedst sælgende medlemskaber og priser, men vi har også deltidsmedlemskaber mellem 11:00-16:00 og Evening medlemskaber mellem 19:30-22:00 (21:00 i juni og juli, hvor vi lukker en time før) eller medlemskaber inkluderet håndklæder. Vi tilbyder også 1, 3 eller 6 måneders medlemskab. Venligst send en mail, hvis du har spørgsmål til receptionen på reception@well-come.dk eller kom forbi receptionen for flere oplysninger.

 

Wellcome Club 12 months - 14.400 Kr.

Inkluderer al træning, hold og spa + 2 håndklæder ved hvert træningspas. Mulighed for at berosætte min. 14 dage og max. 365 dage.

 

Wellcome Club Autopay - 1300 Kr. pr. md.

Inkluderer al træning, hold og spa + 2 håndklæder ved hvert træningspas. 3 fulde måneders binding og en løbende måneds opsigelse. Mulighed for at berosætte min. 14 dage og max. 365 dage.

 

Wellcome Club Basic Autopay - 1050 Kr. pr. md.

Inkluderer al træning, hold og spa + 2 håndklæder ved hvert træningspas. 3 fulde måneders binding og en løbende måneds opsigelse. Medlemskabet kan ikke berosættes.

 

1 dagsbillet til fitness and spa - 400 Kr.

En dags adgang til al træning, hold og spa + 2 håndklæder og en kildevand. Vi refunderer dagsbilleten hvis du bliver medlem samme dag på et 12 mdrs. medlemskab eller Autopay.

 

Wellcome fitness 12 months - 7200 Kr.

Inkluderer adgang til al træning og hold. Muligehed for at berosætte min. 14 dage og max. 365 dage.

 

Wellcome fitness Autopay - 650 Kr. pr. md.

Inkluderer adgang til al træning og hold. 3 fulde måneders binding og en løbende måneds opsigelse. Muligehed for at berosætte min. 14 dage og max. 365 dage.
 

Wellcome fitness Basic Autopay - 525 Kr. pr. md.

Inkluderer adgang til al træning og hold. 3 fulde måneders binding og en løbende måneds opsigelse. Medlemskab kan ikke berosættes.

 

Wellcome Young Autopay - 375 Kr.

Inkluderer adgang til al træning og hold. 3 fulde måneders binding og en løbende måneds opsigelse. Mulighed for at berosætte min. 14 dage og max. 365 dage. Medlemskabet gælder for aldersgruppen fra og med 13 år til og med den måned man fylder 24 år.
 

1 dagsbillet til fitness - 200 Kr.

En dags adgang til træning, hold + 2 håndklæder og en kildevand. Vi refunderer dagsbilleten hvis du bliver medlem samme dag på et 12 mdrs. medlemskab eller Autopay.

 

 

Se fulde prisliste her here