Cykling

- Indendørs cykeltræning -

Freestyle cykling – indendørs cykeltræning

Intelligent Cycling er et indendørs cykeltræningskoncept hvor der trænes til fastlagte watttrænings programmer som vises på storskærm. Træningsprogrammerne undervises af en motiverende instruktør som, guider dig igennem timens program. Der cykles målrettet watt og rpm.

Praktisk information vedrørende cykling

Det anbefales altid at køre med cykelsko og cykelbukser. Du kan anvende LOOK Delta klamper (den sædvanlige indendørs klampe) eller Shimano klamper (road/MTB). Wellcome udlejer ikke cykelsko, så husk dine egne.

Base cycling

En effektiv time på cyklen for både uøvede, utrænede og topatleter. Målet med Base camp er at træne kroppen med moderat intensitet. Denne form for træning er meget anvendelig, da den styrker din udholdenhed og medvirker til mere energi og overskud i hverdagen. ALLE kan være med.

Advanced cycling

Her kombinerer man moderat og moderat/høj intensitetstræning. Størstedelen af træningen er ved moderat intensitet, men programmerne er sat sådan sammen at luften opleves ”tyndere”, og dermed vil du også føle, at du presser dig selv hårdere. ALLE kan være med, men vær opmærksom på middel sværhedsgrad.

Summit cycling

Her veksler man mellem moderat/ høj intensitet og meget høj intensitet, hvor luften er helt tynd. På denne time bliver du udfordret både mentalt og fysisk. Intervallerne er en kombination af høj intensitet - og udholdenhedsserier. Timen er for dig der gerne vil udfordres.

Freestyle cykling

Dette er en time som køres helt freestyle, efter instruktørens eget tilrettelagte program. Her har instruktøren mulighed for at bruge sin kreativitet og sine kundskaber for at give dig en anderledes og selvfølgelig effektiv træningsoplevelse. Vi benytter altså ikke de forud fastlagte Intelligent Cycling programmer på denne time, så du vil få en anderledes cykeloplevelse. Timen er for alle, og køres altid som en basis time.

Visual Cycling Challenge

Her tager vi din cykeltræning til næste niveau, med stort fokus på at give dig mentalt overskud til at forbedre din cykel performance inde såvel som ude. Klassen byder på tekniske, taktiske og virkelighedstro elementer fra cyklingen på landevejen, så du vil opleve længere blokke, ryk, skift, bjerge osv. Klassen er for alle, og køres efter Instruktørens egne programmer, og følger således ikke de traditionelle forprogrammerede programmer. Dette er din mulighed for at ”flytte” dig selv i din cykeltræning.

InTheZone cycling

På vores InTheZone Cycling klasse har vi fokus på kadence, watt og pulsforståelse, Her vil du, gennem struktureret træning i 7 træningszoner opleve at blive både stærkere, mere udholdende og mere bevidst om, hvad din krop kan. Holdet henvender sig til alle fra letøvet og opefter, og køres efter Instruktørens egne programmer.

Intelligent Cykling

På dette hold er alle programmer instruktørens eget design, for at imødekomme så mange forskellige deltagere som muligt. Det vil være landevejsdesignede programmer, med lange og udfordrende intervaller i gul & rød zone (kadence 85-90). Nogle timer vil der være lagt vægt på styrke (bjerg kørsel) kadence 60-65, og en mindre del på landevejskørsel. Andre timer træner vi kortere intervaller (Både bjergkørsel og landevej). På alle timer vil instruktøren lægge stor vægt på, at så mange som muligt bliver udfordrede og guidet på det niveau den enkelte deltager befinder sig på.  

Åben cykelsal

Dette fleksible tilbud gælder for alle vores medlemmer i tidsrummet hvor der ikke er planlagte timer eller events i salen. Du kan – når det passer dig – træne cykcling i præcis så lang tid du ønsker, og efter hvilket programmer der passer bedst til dig ud fra de programmer som ligger på cykel computeren.