SPA

DERMAROLLER OROGINAL

DERMAROLLER FACIAL - (30 MIN)

Introduktions behandling til kunder der ønsker en behandling med Dermaroller (forudsætter engangskøb af Dermaroller Kit -1725,- ).
 

Dermaroller er en lille rulle med 192 nåle på 0,2 mm. Når den føres hen over huden, vil det føles lidt som en svag prikken i huden.
Den er fantastisk, hvis du ønsker ændringer i din hudoverflade fx øget spændstighed, frisk kulør, mindre talgproduktion og mere jævn hudoverflade. Denne rulle optimerer desuden optagelsen af dine egne produkter med 30 %.

 

Dermaroller™ stimulerer cellefornyelsen i epidermis og ”tricker” huden til at tro, at der er sket en skade, så en helingsproces går i gang. Således boostes hudens regenereringsproces og cellefornyelse og tykkelsen af epidermis øges.
 

Ved regelmæssig brug af hjemmerullen (1-3 gange om ugen) vil huden komme til at fremstå glattere, mere jævn og blødere samtidig med at grove porer og fine linjer reduceres.

Anbefales til alle hudtyper. 

Fordele:

Giver huden mere vitalitet og glød
Reducerer finere linjer & rynker
Reducerer grov hud/forstørrede porer
Akneudbrud mindskes
Gennemfugtning af huden
Pigmentering/Solskader reduceres.

 

Behandlingen indeholder: Hudanalyse/Konsultation, Afrens, Dermaroller, Hyaloronsyre maske, afslappende massage, afsluttende serum og cremepleje.

Kr. 500,-