top of page

FIGHT & H.I.T
- BOXING OG CROSSTRAINING -

Boxing

Det er ingen myte, at boksning er en idrætsgren, hvor du bruger din krop meget og effektivt. Du kommer ud i alle kroppens kroge og får effektivt og hurtigt opbygget en god kondition. Det er hårdt, men du sætter selvfølgelig selv dine grænser. Boksning i Wellcome undervises blandt andet af tidligere verdensmester, Ashira Oure Evans, og træningen er bygget op af elementer på gulvet og slagteknik i ringen.  Træningen er yderst varieret, og du kommer aldrig til at kede dig, da både den fysiske og tekniske træning bygger på klassisk boksetræning med kredsløbstræning, øvelser og træning på puder, sække, plethandsker og sjippetove. Holdet er for dig, der ønsker at komme i god form med boksetræning - og det er muligt at deltage uden at skulle slå på eller blive slået på, men blot for den gode træning.

CrossTraining

CrossTraining er en populær træningsform, der udfordrer alt – kondition, styrke, eksplosivitet, stabilitet, smidighed og udholdenhed. Formålet er at træne så varieret som muligt ved så høj intensitet som muligt, forudsat at du kan opretholde kvaliteten. På den måde opnår du mærkbart forbedret form og fysik. Træningen henter inspiration og øvelser fra styrkeløftning, atletik og gymnastik og har ofte konkurrenceelementet med i træningen, hvilket kommer til udtryk ved, at vi laver øvelser på tid. Dette hold er perfekt for dig, der kan lide at give den gas, når du træner. Du kan deltage, uanset om du er øvet eller begynder i CrossTraining, da øvelserne skaleres efter din individuelle form og erfaring, men har du aldrig prøvet det før, anbefaler vi, at du deltager på et CrossTraining Intro-hold først. I Wellcome går vi op i, at din træning bliver så sikker og effektiv som mulig.

CrossTraining Intro

Dette hold (som sættes på holdplanen nogle gange om året) er for dig, der ikke tidligere har prøvet kræfter med CrossTraining. Vi anbefaler, at du deltager på dette hold for at få det bedst mulige indtryk af træningen, øvelserne og konceptet. Du kan sagtens deltage mere end én gang og hver gang lære en masse om træningen og teknikken.

CrossTraining Gymnastics

Dette er holdet for dig, der ønsker at forbedre din teknik og forståelse for CrossTraining, eller hvis du føler, at du er stagneret i din træning og dine øvelser. På holdet, der varer 60 minutter, fokuserer vi på specifikke gymnastiske øvelser, og vi arbejder med progressioner til blandt andet push-ups på fødder, strict pull-ups, Ring MU, Bar MU, DU, styring af håndstand og max box jump. Ideen med dette hold er, at du kan opbygge en bedre basis for mere avancerede øvelser ved at deltage.

CrossTraining Strength

Vil du øge din styrke og forbedre din teknik i tungere øvelser som squat, dødløft og forskellige presøvelser? Deltag på dette hold, der inkluderer en opvarmning, et ”dagens fokus” samt assisteret arbejde. Holdet er designet til at passe til alle fitnessniveauer - uanset om du er garvet CrossTrainer, eller om du er helt ny i CrossTraining.

Move n’ Play

Kravl, klatr, løb, balancer, spring, løft, træk, skub, kast - bevæg kroppen, som den er skabt til. Føler du dig stiv og låst i kroppen, skal du prøve dette hold, hvor vi træner stærke og smidige led/muskler gennem menneskets naturlige bevægemønstre. Vi arbejder primært med kropsvægt, ringe, bar samt øvelser på gulv - alt sammen med et roligt og koncentreret fokus på bevægelseskvalitet. Udgangspunktet er, at mennesker bevæger sig forskelligt og med forskellige frihedsgrader, og derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte. Holdet er for alle uanset niveau, så længe du ikke er bange for at udfordre dig selv med nye og kreative øvelser, hvor bevægelse og kropskontrol er i centrum.

Wellcome_models13774.jpg

Er du til yoga, reformer, boxing, cykling eller Thorax-træning? I højsæsonen udbyder vi over 180 ugentlige hold, som du kan udforske er på siden.

bottom of page