top of page

HOT TRÆNING
- YOGA, PILATES, STRETCH, CORE og STRESS RELIEF -

HOT træning foregår i en sal, der opvarmes til 37 grader ved hjælp af en række infrarøde paneler. Den infrarøde varme er med til at blødgøre muskler og ledbånd, og den medvirker tillige øget forbrænding under træningen. 

OBS: Medbring altid din egen yogamåtte og håndklæde.

Hot Body Flow

Dette hold er en blanding af yoga- og pilatesøvelser sammensat i flydende bevægelser. Vi fokuserer på vejrtrækningen som en essentiel del af træningen for at kunne opnå maksimal aktivering og afslapning af muskulaturen, og vi arbejder med atletiske øvelser i et meditativt og blødt flow for at forbedre din styrke, kondition, fleksibilitet og balance såvel som din holdning og kropsbevidsthed.

HOT Garuda

Garuda er en blanding af pilates, yoga, stræk og en masse mobilitet. Med denne træningstype stiler vi mod at forbedre kroppens styrke og fleksibilitet. Vejrtrækning – både den meditative og den mere kraftfulde - er en essentiel del af træningen, mens vi arbejder med barrer, yogaklodser, foamrollers og selvfølgelig din egen krop. Alle kan deltage, da holdet tager udgangspunkt i den enkeltes formniveau.

HOT Mindful Hatha Yoga

Hatha Yoga handler om at balancere de aktive (sol) og de passive (måne) energier i kroppen. Holdet indeholder udfordrende Vinyasa-øvelser kombineret med mindfulness, og vi arbejder på at bygge styrke og forbedre fleksibilitet samtidig med, at vi fokuserer på indre fokus og vejrtrækning.

Hot Pilates

Dette hold er for dig, der ønsker at forbrænde kalorier, styrke din core, forbedre din fleksibilitet og tone din muskulatur. Vær klar til at svede og flytte dine grænser – langsomt og kontrolleret.

Hot Powerstretch

På dette dynamiske hold kan du forvente en halv times intens træning. Salens varme forbereder kroppen til dybe udstræk, og efterhånden som du justerer og forbedrer din fleksibilitet, vil kroppen give efter og slippe spændingerne. Instruktøren guider dig gennem stræksekvenserne, så du kan forblive stille og fokuseret i salen, mens den indre stilhed bringer dig i en meditativ tilstand, hvor kroppen tager over og giver efter. Varmen hjælper dig med dyb koncentration, disciplin og renselse af sindet, når du udfordrer dig selv til at lade kroppen udføre stræk udover sindets begrænsninger.

HOT Pulsing Barre

Pulsing Barre er en intens workout, som kombinerer pilates, ballet og styrketræning. Glæd dig til at opleve en ny dimension af træning, som udfordrer din udholdenhed og skaber en tonet krop gennem effektiv fedtforbrænding. Pulsing Barre fokuserer på en stærk core og på at få dine ben og balder til at arbejde hårdt, så de bliver tonede og stærke. Med små, pulserende bevægelser i hver træningsstilling, vil du mærke dine muskler arbejde og øge deres styrke. Instruktøren hjælper dig med at sikre, at teknikken i dine øvelser udføres korrekt, så du får mest effekt ud af din træning - og dermed flytter grænsen for din krop hele tiden. Pulsing Barre-metoden er udviklet af professionel danser og master pilatesunderviser, Frida Hallqvist.

HOT Restorativ Yoga

HOT Restorativ Yoga bliver ofte refereret til som “aktiv afslapning.” På holdet arbejder vi gennem restorative yogaøvelser på at komme helt inderst ind i kroppen og slappe af. Ved hjælp af forskellige redskaber som klodser og bolsters kan vi hvile mere komfortabelt i de forskellige stillinger, hvilket gør kroppen i bedre stand til at heale og slappe af. Dette hold er til dig, der ønsker at afstresse og afspænde et overstimuleret nervesystem.

HOT Stretch à Terre

Stretching is connecting. Glæd dig til at 'connecte' med din krop gennem serie strækøvelser, der udføres siddende eller liggende på gulvet. Holdet er inspireret af Harmony Body Stretch, der handler om samarbejdet mellem stræk og vejrtrækning.

HOT Stress Relief

Alle kan komme til at bære rundt på en masse stress - fysisk og mentalt. På dette hold arbejder vi med kroppens vejrtrækning og bevægelser for at løsne op for stress og spænding i kroppen og i organerne, fordi vejrtrækningen er nøglen til løsne op for disse spændinger. Stress Relief består af en kombination af stræk, styrke, dybe vejrtrækninger og guidet afspænding.

HOT Stretching

Dette hold er for dig, der trives i en langsom og fokuseret træning. Gennem forskellige strækøvelser arbejder vi os gennem hele kroppen, og alle kan være med.

HOT Vinyasa Yoga

Glæd dig til varm og smuk flow-yoga, der bliver udført med styrke, fleksibilitet og velment indre fokus. Sammen skaber vi en indre rensende ild, som forstørrer healingen og transformationen. Dette hold er for dig, der har prøvet Hatha Yoga nogle gange, og som er klar til at udfordre din krop og dit sind.

HOT Yin Yoga

HOT Yin Yoga er en langsom, meditativ og healende yogastil, som fokuserer på at afspænde og strække vores led og sener for at øge mobilitet, fleksibilitet og blodcirkulationen (primært omkring hofter og rygsøjle). De forskellige stillinger, ’asanas’, holdes i mindst fem minutter og hjælper os til at give slip, acceptere og fokusere på øjeblikket. Yin er en god modpol til Yang-træning som for eksempel styrke, CrossTraining, løb eller andre dynamiske træningsformer. Husk at fortælle, hvis du har nogle skader, så din instruktør kan tage de nødvendige hensyn til dig i undervisningen.

HOT Core

På HOT Core arbejder vi med vores egen kropsvægt som gennem en række varierende og intense øvelser vil generere en intens workout med fokus på mave, sider og ryg - ofte bliver der også tid til at træne ben og arme. Holdet varer enten 30, 45 eller 60 minutter.

Wellcome_models13774.jpg

Er du til yoga, reformer, boxing, cykling eller Thorax-træning? I højsæsonen udbyder vi over 180 ugentlige hold, som du kan udforske er på siden.

bottom of page