HOT træning

- Yoga, Pilates, Stretch, Core og Stress Relief -

HOT træning – her skal medbringes egen Yogamåtte og håndklæde

HOT træningen foregår i vores 37 grader varmen HOT-sal, som opvarmes ved hjælp af en række infrarøde paneler. Den infrarøde varme er med til at blødgøre muskler og ledbånd, og medvirker tillige øget forbrænding under træningen

Hot Body Flow

Er en blanding af Yoga og Pilates øvelser, sat sammen i flydende bevægelser. Fokus er på vejrtrækning, som er en essentiel del af træningen, for at kunne opnå maksimal aktivering og afslapning af muskulaturen. Klassen forbedrer din styrke, kondition, fleksibilitet og balance såvel som din holdning og kropsbevidsthed. Vi arbejder med atletiske øvelser, i et meditativt og blødt flow, som vil give dig en stærk og tonet krop.

HOT Garuda

Garuda er en blanding af Pilates, Yoga, Stræk og en masse mobilitet. Med denne træningstype stiler vi mod at forbedre kroppens styrke og fleksibilitet. Vejrtrækning – både den meditative og den mere kraftfulde, er en essentiel part af Garuda træningen. Du arbejder med afsæt i dit personlige formniveau, uanset hvad dette måtte være, så denne træningsform henvender sig til alle. Redskaber på klassen kan involvere barrer, yogaklodser, foamrollers og selvfølgelig din egen krop.

HOT Mindful Hatha Yoga

Hatha yoga handler om at balancere de active (sol) og de passive (måne) energier i kroppen. Denne klasse indeholder udfordrende Vinyasa øvelser, kombineret med mindfulness. Fokus er på både at bygge styrke og forbedre fleksibilitet samtidig med at der fokuseres på indre fokus og vejrtrækning.

Hot Pilates

Denne klasse afgifter, styrker og forbrænder kalorier tillige med at den styrker core, forbedre fleksibilitet og toner muskulaturen. Vær klar til at svede og flytte dine grænser – langsomt og kontrolleret.

Hot Powerstretch

Dette er en dynamisk klasse, kun 30 min., men ikke mindre intens. Varmen forbereder kroppen til dybe udstræk efterhånden som du justerer og forbedre din fleksibilitet. Kroppen giver efter, og slipper lettere spændingerne, når du strækker i den varme sal. Du guides gennem hver stræksekvens, Det er vigtigt at bevare fokus, stilheden og BLIVE i salen. Den indre stilhed bringer dig i en meditativ tilstand, hvor kroppen tager over, og bare gør det! Varmen hjælper dig med dyb koncentration, disciplin og renselse af sindet når du udfordre dig selv til at lade kroppen udføre stræk udover sindets begrænsninger. Den perfekte klasse til at balancere tilværelsens krav med noget ”dig” tid.

HOT Pulsing Barre

Pulsing barre er en intens workout, som kombinerer Pilates, ballet og styrketræning. En ny dimension af træning, som udfordrer din udholdenhed, og skaber en tonet krop igennem effektiv fedtforbrænding. Pulsing Barre fokuserer på en stærk Core, og på at få dine ben og balder til at arbejde hårdt, så de bliver tonede og stærke. Med små, pulserende bevægelser i hver træningsstilling, vil du mærke dine muskler arbejde og øge deres styrke. Instruktøren hjælper dig med at sikre, at teknikken i dine øvelser udføres korrekt, så du får mest effekt ud af din træning, og dermed flytter grænsen for din krop hele tiden. Pulsing Barre metoden er udviklet af professionel danser og master Pilates underviser, Frida Hallqvist.

HOT restorative yoga

Ofte refereret til som “aktiv afslapning”, lærer restorative yoga øvelser os hvordan vi kommer ind helt inderst i kroppen og slapper af. Ved at benytte forskellige redskaber som klodser og bolsters, for at vi kan hvile mere komfortabelt i de forskellige stillinger, gør vi kroppen bedre i stand til at heale og slappe af. Restorativ yoga er en god måde at afstresse og afspænde et overstimuleret nervesystem.

HOT Stretch à Terre

En serie strækøvelser, som alle er gulvbaserede – dvs. De udføres siddende eller liggende. Klassen er inspireret af Harmony Body Stretch, som handler om samarbejdet mellem stræk og vejrtrækning. Stretching is connecting!

HOT Stress relief

Vi arbejder med kroppens vejrtrækning og bevægelser, for at løsne op for stress og spænding i kroppen og organerne. Vi bærer ofte rundt på en masse mentalt og fysisk stress. Vejrtrækningen er nøglen til at få løsnet op for disse spændinger. Stress Relief klassen er en kombination af stræk, styrke, dybe vejrtrækninger og guidet afspænding.

HOT stretching

På denne klasse arbejder vi hele kroppen igennem, med forskellige strækøvelser. Vi arbejder langsomt og fokuseret, så alle kan være med.

HOT Vinyasa Yoga

Varm, smuk flow Yoga, udført med styrke, fleksibilitet og velment indre fokus. Sammen skaber vi en indre ”rensende ild” som forstørre healingen og transformationen. Vinyasa klassen er for dig som har prøvet Hatha Yoga nogle gange.

HOT Yin Yoga

Er en langsom, meditativ og healende yogastil, som fokuserer på at afspænde og strække vores led og sener med det formal at øge blodcirkulationen primært omkring hofter og rygsøjle samt at øge mobilitet og fleksibilitet. De forskellige stillinger ’asanas’ holdes i længere tid, 5 minutter eller mere pr. stilling. Yin Yoga hjælper os til at give slip, og acceptere og have fokus på hvert øjeblik, præcist som vi er i det. Yin Yoga er også en god modpol til Yang træning som f.eks. styrke, CrossTraining, løb eller andre meget dynamiske træningsformer, da disse træningsformer vil have god gavn af Yin Yogaens fleksibilitets- og mobilitets træning. Husk at fortælle din instruktør, hvis du har nogen skader, så der kan tages de nødvendige hensyn til dig i undervisningen. 

HOT Core

Vi arbejder med vores egen kropsvægt som, gennem en række varierende og intense øvelser vil generere en intens workout med focus på mave, sider og ryg. Der kan også inkluderes øvelser for ben og arme i denne workout, som er af enten 30, 45 eller 60 minutters varighed.