Kredsløbstræning med koreografi

- Bevægelse, dans og rytmik -

DanceAction

Oplev en klasse, undervist af en professionel koreograf og danser, hvor du har mulighed for at sprudle af energi og rytme Timen er for alle, men det er en fordel hvis du har en vis rytmesans og er klar på en time hvor koreografien er et stykke over begynder niveau. 

RetroMix

RetroMix er en tur "down memory lane" til 60’er, 70’er og 80’er musik. En fedtforbrændende og sjov time med noget for alle der kan lide at slippe deres indre danser løs. Nemme koreografier og dans dans dans. 

Most Dance / Funky Friday, 60 eller 75 min.

MostDance er for ALLE som elsker at danse, og  er en times en dansefest.  Det er en Cardio time, hvor du 100% får sved på panden og rent faktisk glemmer at du træner . Vi blander masser af forskellige stilarter indenfor både dans og musik  som bygges op i små korte koreografier  Alle kan være med på MostDance, fordi det skal være sjovt at træne og fordi alle kan danse hos os .

Jazz Dance

Åben jazz dance time, hvor du får lov til at arbejde med koreografi og det feminine og graciøse inden for dansens verden.

Du vil opleve en form for dansetime der viser en dansers individuelle stil og originalitet. Denne type dans er energisk og sjov , der består af unikke bevægelser som kan være lige fra bløde og store til isolerede ,hurtige og små. Det er en timen hvor du 100 procent vil blive udfordret på en sjov måde. Du behøver på ingen måder nogen form for danse-erfaring, du skal blot være frisk på at udleve din indre “ Flash”-danser. Timen giver et smukt indblik i hvilke elementer af teknik såsom fodarbejde , balance , smidighed og koordination JazzDance-og Jazzballet består af. Du vil opleve en ny og bemærkelsesværdig bevidsthed omkring dine bevægelser og udførelsen såvel styrken af dem.

Aerobic & Latindance (er ikke på holdplanen i øjeblikket)

Er en skøn traditionel low-impact konditionstræningsform, hvor instruktøren opbygger en lille serie med høj intensitet timen igennem. Timen er for alle, da trinkombinationerne er enkle og overskuelige. Stilen på timen er op til den enkelte instruktør som gennem sin undervisning og brug af musikken får skabt en sjov og inspirerende time med masser af sved på manden. Latindance er en time med traditionel latin inspireret koreografi.

Step, styrke & stræk

Denne time indeholder alt det bedste fra gruppetræningens verden. Timen er sammensat af ca. 60 mins. stepbaseret  pulstræning, ca. 15 min.styrketræning ved brug af egen kropsvægt og der sluttes af med en god omgang stræk for hele kroppen. Timen er for dig som vil hele vejen rundt om kroppen i et og samme træningspas.