Wellcome fitness & spa, blev etableret af Hildebrandt familien 2005, og er blevet København's foretrukne high-end trænings- og velvære klub.

Placeret på 1 salen af Waterfront Shopping Center -  i det eksklusive Tuborg Havn område, tilbyder vi 3800 m2 lyse og rummelige state of the art trænings- og behandlings faciliteter.

Vores medlemmer (blandt hvilke mange har været med os fra starten) har fuld adgang til styrketræning, body/mind training inkl. yoga og stræk klasser, TRX, boxing, Thorax (core), HOT training, indendørs cykling, reformer træning samt flere end 170 ugentlige hold, hvilket er langt det højeste hold til medlems tilbud i landet.

I tillæg, tilbyder vores Spa- og wellness område koldt- og varmtvands bassiner, dampbad, sauna og afslapningsområde. Adgang til spa afdelingen er forbeholdt vores medlemmer med Club medlemskab.

Vi sætter en ære i at være mere end bare endnu et træningscenter. Det er vigtigt for os, at vi leverer en professionel men stadig afslappet og personlig atmosfære, som samtidig er en destination hvor du kan vælge at træne, forkæle dig selv, slappe af eller blot lade dit øjeblikkelige humør sætte din dagsorden.

Vi er innovative i vores træningstilbud, men sætter samtidig pris på værdien af vel gennemprøvet træning der virker. Vores stab af højt dedikerede og professionelle Reseptionister, Instruktører, Personlige Trænere og spa behandlere står alle klar til at give dig en optimal oplevelse. Vi udvikler konstant på vores evner og services, så vores medlemmer til hver tid oplever den bedste træning og de bedste behandlinger. 

Vi tilbyder 3 timers gratis parkering i vores underjordiske parkeringskælder, med direkte elevator til vores indgang. Dertil tilbyder Waterfront Shopping Center en bred vifte af muligheder for at high end shopping og spisning.

Vi ser frem til at byde dig velkommen snart.

WELLCOME

Philip Heymanns Allé 17,1,107

2900 Hellerup

Tlf.: 39303093

Email: reception@well-come.dk

2 timers gratis parkering i kælderen
(3 timer, mod validering af P-billet i Wellcome). 

Nyt medlem klik her

ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag   Kl. 06:00 - 22:00

Mandag-torsdag   Kl. 06:00 - 21:00 - i juni & juli

Fredag                   Kl. 06:00 - 20:00
Lørdag-søndag     Kl. 07.00 - 18.00

Helligdage*           Kl. 08:00 - 15:00

*Se her for præcise Helligdags åbningstider

SPA lukker en halv time før.

  • Sort Facebook ikon
  • Sort Instagram Icon