SPA & LUXUS TIL DIG

AMAZING SPACE SPA

Velkommen til vores Spa afdeling, hvor vi tilbyder behandlinger fra Amazing Space.
Book din behandling via online booking menuen, eller ring til os direkte på tlf. 3930 3094.

Alle Spa behandlinger inkluderer fuld adgang til spa området, før og efter behandlingen. 

Spa'en indeholder en 38 grader varm afslapningspool med hydromassage, et koldtvands bassin (4-6 grader), stor sauna og stort dampbad. Saunagusklasser finder sted på daglig basis, se venligst holdplanen under menuen "HOLD", for præcise tider. 

Bemærk venligst, af hensyn til vores voksne medlemmer, er der en aldersgrænse på minimum 18 år for vores spa brugere. Dette gælder også i forbindelse med Amazing Space behandlinger og eventuelle gæster til som kommer i spa'en sammen med Wellcome medlemmer. For besøgende under 18 år, henviser vi venligst til vores Teen- og Familie Spa events, som afvikles med jævne mellemrum perioden september/oktober til maj (dog ikke i øjeblikket). Booking af disse events, kan foretages vi online booking systemet.

SAUNAGUS


Saunagus er den ultimative måde at stresse af på, og få en skøn fornemmelse af bare at ”være”. Vi afvikler små saunagus hold af 30 eller 60 min. varighed, inde i vores store sauna i spaafdelingen. Saunagus mesteren skaber dampskyer, ved at tilsætte forskellige økologiske, æteriske olier til de varme saunasten. Når dampen stiger op, vil gusmesteren med forskellige vifteteknikker, fordele dampen rundt i saunaen så du vil opleve skønne dufte og varmebølger. En saunagus kan foregå i stilhed, eller der kan være guidet meditation eller små historier undervejs. De forskellige olier har forskellige effekter på kroppen, og virker både inde- og udefra på kroppen. En saunagus session er også en optimal måde at træne korrekt vejrtrækning, og af og til stræk. Imellem sauna sessionerne, vil der være pauser hvor du kan hoppe i vores kolde eller varme bassin, nyde lidt at drikke eller bare lægge dig og slappe helt af i spa loungemøblerne.

​Vi ser frem til at forkæle dig i vores rolige og fredfyldte spa & wellness område.

BODY

HANDS/FEET

FIRE AND ICE

LPG DEEP BODY SHAPING

EYE ZONE

WAX AWAY

BIOELEMENTS

ADD ON TREATMENTS

FACE

SIGNATURE TREATMENTS

DERMAROLLER

WELLCOME

Philip Heymanns Allé 17,1,107

2900 Hellerup

Tlf.: 39303093

Email: reception@well-come.dk

2 timers gratis parkering i kælderen
(3 timer, mod validering af P-billet i Wellcome). 

Nyt medlem klik her

ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag   Kl. 06:00 - 22:00

Mandag-torsdag   Kl. 06:00 - 21:00 - i juni & juli

Fredag                   Kl. 06:00 - 20:00
Lørdag-søndag     Kl. 07.00 - 18.00

Helligdage*           Kl. 08:00 - 15:00

*Se her for præcise Helligdags åbningstider

SPA lukker en halv time før.

  • Sort Facebook ikon
  • Sort Instagram Icon