Body & Mind

- Meditation og Stræk -

Harmony Body Stretch

En harmonisk kombineret og varieret serie af træningsvenlige dybdegående kropsstræk. Konceptet er udviklet af Sandra Cardichon og er et bredt mix af strækøvelser inspireret fra hendes liv, tilbragt i en verden af dans & teater, med klassisk & moderne ballet – hot yoga – og i musicals. Ved at arbejde på denne måde øges kroppens fleksibilitet og styrke. Der er samtidig et stort fokus på vejrtrækningen under disse dybdegående stræk. 

Stretch & Meditation

Dette er en alternativ form af varierende guidede inspirerende meditationer. For at skabe den indre ro og følelse af at komme hjem til kroppen, foregår den første del af timen med en variation af stræk hentet fra HARMONY BODY STRETCH. Der er fokus på vejrtrækningen i de flydende bevægelser og stræk, det skaber varme, vi mærker vores krop og er nu klar til den liggende guidede meditation på yogamåtten. Til Stretch & Meditation er der stilhed inde i salen før timens start, nyd roen og de healende toner i musikken.

Stretch à terre

En fokuseret serie af gulvbaserede stræk, hvis formål er at skabe – grounding - en indre kontakt til din krop. Inspireret af HARMONY BODY STRETCH er dette en variation af siddende og liggende dybdegående stræk, udført i harmoni med din vejrtrækning. Timen slutter med afspænding af krop & sjæl. Stretching is connecting!

Stretching

Her arbejder vi med forskellige strækøvelser, og får på den måde arbejdet hele kroppen igennem, også helt ud i de små muskler. Timen foregår i et roligt tempo, og alle kan være med.

Mindful stræk & afspænding

Gennem simple vejrtræknings- og afspændingsøvelser, vil instruktøren guide dig på en meditative rejse af stræk og velvære. Denne klasse henvender sig til alle.

Garuda

Garuda er en blanding af Pilates, Yoga, Stræk og en masse mobilitet. Med denne træningstype stiler vi mod at forbedre kroppens styrke og fleksibilitet. Vejrtrækning – både den meditative og den mere kraftfulde, er en essentiel part af Garuda træningen. Du arbejder med afsæt i dit personlige formniveau, uanset hvad dette måtte være, så denne træningsform henvender sig til alle. Redskaber på klassen kan involvere barrer, yogaklodser, foamrollers og selvfølgelig din egen krop.