top of page

BODY & MIND
- MEDITATION OG STRÆK -

Harmony Body Stretch 

På dette hold vil du blive guidet gennem en harmonisk kombineret og varieret serie af træningsvenlige, dybdegående stræk. Konceptet er udviklet af Sandra Cardichon med inspiration fra hendes liv, som hun har tilbragt i dansens og teaterets verden med klassisk og moderne ballet, hot yoga og i musicals. Gennem træningen vil du opleve at øge kroppens fleksibilitet og styrke. Der er samtidig et stort fokus på vejrtrækningen under disse dybdegående stræk. 

Stretch & Meditation 

På dette hold vil du opleve en alternativ form af inspirerende, guidede meditationer. For at skabe indre ro og en følelse af at komme hjem til kroppen, foregår den første del af timen med en variation af stræk hentet fra Harmony Body Stretch. Vi fokuserer på vejrtrækningen i de flydende bevægelser og stræk for at skabe varme i kroppen, så vi er klar til at blive guidet i meditationen på yogamåtten. Inden holdet begynder, vil der altid være stilhed i salen, så du kan komme helt ned i gear og nyde roen.

Stretch á Terre 

Bliv helt groundet på dette hold. Her vil du opleve en serie af gulvbaserede stræk, hvis formål er at skabe indre kontakt til din krop. Holdet er inspireret af Harmony Body Stretch og består af en variation af siddende og liggende dybdegående stræk, der bliver udført i harmoni med din vejrtrækning. Timen slutter med afspænding af krop og sjæl. Stretching is connecting!

Stretching 

Ønsker du at strække hele kroppen i et roligt tempo, er dette holdet for dig. I løbet af timen arbejder vi med forskellige strækøvelser for at komme helt ud i alle kroppens muskler. Alle kan deltage på dette hold uanset niveau.

Mindful Stræk & Afspændning 

Gennem simple vejrtræknings- og afspændingsøvelser vil instruktøren guide dig på en meditative rejse af stræk og velvære. Bliv afspændt på dette hold, hvor alle kan deltage.

Garuda

Garuda er en blanding af pilates, yoga, stræk og en masse mobilitet. Med denne træningstype stiler vi mod at forbedre kroppens styrke og fleksibilitet. Vejrtrækning er en essentiel del af Garuda-træningen, og derudover arbejder vi med barrer, yogaklodser og foamrollers. Alle kan deltage, da man arbejder ud fra sit personlige niveau - uanset hvad dette måtte være.

Wellcome_models13774.jpg

Er du til yoga, reformer, boxing, cykling eller Thorax-træning? I højsæsonen udbyder vi over 180 ugentlige hold, som du kan udforske er på siden.

bottom of page