top of page

AMAZING SPACE SPA

Vores eksklusive spa byder på både afslapning, saunagus
& et kæmpe udvalg af luksuriøse behandlinger fra vores benhandlere

Wellcom_spa11071.jpg

VORES SPA

Vores spaområde består af en 36-graders varm afslapningspool med hydromassage, et koldtvandsbassin på 8 grader, et stort dampbad og en sauna, hvor der hver dag bliver afholdt saunagus. På buffeten kan du forsyne dig med te og forfriskninger, inden du læner dig tilbage i de bløde loungemøbler i stearinlysenes skær. 

 

Spaen er for alle, mens omklædningsrummene er kønsopdelte. Alle personer over 18 år kan benytte sig af spaområdet. Aldersbegrænsningen er for at tage hensyn til vores voksne spagæster og gælder også i forbindelse med Amazing Space-behandlinger. Personer under 18 år kan besøge spaen til vores Teen- & Familie-spaevents, der annonceres i vores kalender.

SAUNAGUS

Saunagus er den ultimative måde at stresse af på og få en skøn fornemmelse af bare at være til. Vi afvikler vores saunagushold inde i vores store sauna i spaafdelingen. Saunagusmesteren skaber dampskyer ved at tilsætte forskellige økologiske, æteriske olier til de varme saunasten. Når dampen stiger op, vil gusmesteren med forskellige vifteteknikker fordele dampen rundt i saunaen, så du vil opleve skønne varmebølger og dufte. De forskellige olier har hver deres effekt på kroppen og virker både inde- og udefra.

 

Det er op til den enkelte gusmester, om gusen foregår i stilhed, med guidet meditation eller små historier - eller måske en kombination. Imellem saunasessionerne vil der være pauser, hvor du kan hoppe i vores kolde eller varme bassin, nyde lidt at drikke eller bare slappe af i loungemøblerne.

Wellcome_models14566.jpg
Wellcome_models14365.jpg

BEHANDLINGER

Alle spabehandlinger inkluderer 1 times adgang til spaområdet før behandlingen. 

Book din behandling via online booking eller ring til os direkte på +45 39 30 30 94.

bottom of page