top of page
Wellcome_modeller69176 (2).jpg

OM WELLCOME

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores luksuriøse univers af innovativ og effektiv træning samt revitaliserende oplevelser og behandlinger

VORES HISTORIE

Wellcome Fitness & Spa blev etableret af Hildebrandt-familien I 2005 og er blevet Københavns foretrukne high end trænings- og velværeklub. Placeret på førstesalen af Waterfront Shopping Center i det eksklusive Tuborg Havn-område tilbyder vi 4000 lyse og rummelige kvadratmeter med state of the art trænings- og behandlingsfaciliteter. Vores medlemmer (hvoraf mange har været med os fra starten) har fuld adgang til styrketræning, yoga & stretch-hold, TRX, boxing, Thorax, HOT-træning, indendørs cykling, reformertræning samt flere end 170 ugentlige hold - hvilket er langt det højeste hold til medlemstilbud i landet. I tillæg tilbyder vores spa- og wellnessområde koldt- og varmtvandsbassiner, dampbad, sauna og afslapningsområde. Adgang til spaafdelingen er forbeholdt vores Club-medlemmer.

VORES FILOSOFI

Vi sætter en ære i at være mere end bare endnu et træningscenter. Det er vigtigt for os, at vi leverer en professionel, men stadig afslappet og personlig atmosfære, og at Wellcome altid er en destination, du har lyst til at besøge for at træne, forkæle dig selv eller slappe af.

 

Vi er innovative i vores træningstilbud, men sætter samtidig pris på værdien af velgennemprøvet træning, der virker. Vores team af dedikerede og professionelle receptionister, instruktører, personlige trænere og spabehandlere står alle klar til at give dig en optimal oplevelse, og vi udvikler konstant på vores evner og services, så vores medlemmer til enhver tid oplever den bedste træning og de bedste behandlinger. 

SÅDAN FINDER DU OS

Du finder os på adressen Philip Heymans Allé 17,1,107 på første sal. I kælderen er der to timers gratis parkering, og i vores reception kan du validere din P-billet for at få en ekstra time. Der er en direkte elevator fra kælderen op til vores indgang. Dertil tilbyder Waterfront Shopping Center en bred vifte af muligheder for high end shopping og spisning.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen snart.

VORES LEDELSE

Reel reklamer3 (6).jpg

- Magnus Donatzsky, Administrerende direktør.
 

Magnus begyndte sin rejse hos Wellcome fitness & spa som projektleder for administrative systemer. Siden 2011 har han specialiseret sig i implementeringen af ERP- og CRM-systemer. Udover sin professionelle ekspertise deler Magnus en passion for crossfit og løb, som han aktivt har forfulgt i mange år. Hans dybdegående kendskab til Wellcome gør ham til en uvurderlig ressource både personligt og professionelt.

md@well-come.dk

Reel reklamer3 (7).jpg

- Thomas Hindborg Petersen, Head of product. 
 

Thomas har været en del af Wellcome siden 2017 og byder på en imponerende baggrund som fysioterapeut, personlig træner og holdunderviser. Han leder vores holdplan og det unikke instruktørteam samt lukkede/firmahold. Thomas dedikerer sig kontinuerligt til at udvikle Wellcome's holdplan og fitnessområde, og hans rolle som personlig træner og holdunderviser holder ham tæt på vores medlemmers behov.
th@well-come.dk

Mie.jpg

- Mie Moldow, Head of Spa.
 

Mie, vores nye Head of Spa hos Wellcome, kombinerer mange års erhvervserfaring med uddannelser som finansøkonom og saunagus mester. Hendes dybe kendskab til Wellcome og passion for wellness gør hende til den ideelle leder for vores spa-oplevelser.
mm@well-come.dk

MAGNUS DONATZSKY
Anker 1
bottom of page