Wellcome_modeller69176 (2).jpg

OM WELLCOME

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores luksuriøse univers af innovativ og effektiv træning samt revitaliserende oplevelser og behandlinger

VORES HISTORIE

Wellcome Fitness & Spa blev etableret af Hildebrandt-familien I 2005 og er blevet Københavns foretrukne high end trænings- og velværeklub. Placeret på førstesalen af Waterfront Shopping Center i det eksklusive Tuborg Havn-område tilbyder vi 4000 lyse og rummelige kvadratmeter med state of the art trænings- og behandlingsfaciliteter. Vores medlemmer (hvoraf mange har været med os fra starten) har fuld adgang til styrketræning, yoga & stretch-hold, TRX, boxing, Thorax, HOT-træning, indendørs cykling, reformertræning samt flere end 170 ugentlige hold - hvilket er langt det højeste hold til medlemstilbud i landet. I tillæg tilbyder vores spa- og wellnessområde koldt- og varmtvandsbassiner, dampbad, sauna og afslapningsområde. Adgang til spaafdelingen er forbeholdt vores Club-medlemmer.

VORES FILOSOFI

Vi sætter en ære i at være mere end bare endnu et træningscenter. Det er vigtigt for os, at vi leverer en professionel, men stadig afslappet og personlig atmosfære, og at Wellcome altid er en destination, du har lyst til at besøge for at træne, forkæle dig selv eller slappe af.

 

Vi er innovative i vores træningstilbud, men sætter samtidig pris på værdien af velgennemprøvet træning, der virker. Vores team af dedikerede og professionelle receptionister, instruktører, personlige trænere og spabehandlere står alle klar til at give dig en optimal oplevelse, og vi udvikler konstant på vores evner og services, så vores medlemmer til enhver tid oplever den bedste træning og de bedste behandlinger. 

SÅDAN FINDER DU OS

Du finder os på adressen Philip Heymans Allé 17,1,107 på første sal. I kælderen er der to timers gratis parkering, og i vores reception kan du validere din P-billet for at få en ekstra time. Der er en direkte elevator fra kælderen op til vores indgang. Dertil tilbyder Waterfront Shopping Center en bred vifte af muligheder for high end shopping og spisning.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen snart.

VORES LEDELSE

Amalie Fries_edited.jpg

AMALIE MARIE FRIES
Manager 

Jeg varetager en administrativ rolle i Wellcome. Min opgave er at være med til at løse de administrative opgaver bedst muligt og med det vigtigste formål, at du som medlem oplever en god service.

 

Derudover er jeg fysioterapeut og personlig træner i Wellcome. Jeg har altid haft en stor passion for at arbejde med og hjælpe mennesker. At gøre en forskel for andre giver mig motivationen til at udfordre mig selv. Både i mit personlige og professionelle liv lægger jeg vægt på at opnå mine målsætninger og dermed skabe succesoplevelser.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på min mail: amalie@well-come.dk

Hanne.jpeg

HANNE BOUSAGER LARSEN
Head of people, culture & innovation

Jeg har været administrerende direktør i Wellcome gennem 12 år og har herefter givet det dybeste ansvar videre til Stina Nørager Olsen. Min opgave er fortsat at passe godt på Wellcome og den helt unikke kultur, jeg sammen med mit team og alle jer medlemmer har skabt gennem mange år. Derudover er mit fokus at skabe udvikling indenfor personlig træning, Wellcomes spa og spabehandlinger, holdplanen, forløb, events, Wellcome Education, Wellcome Travel, SoMe og andre nye spændende tiltag, som vi har i støbeskeen.

Tidligere har jeg været daglig leder, udviklingskonsulent og underviser gennem 35 år for blandet andet egne træningscentre, Nike, Nikeconvention, Charlottehaven, Skodsborg, Club La Santa. Derudover har jeg været eventuge-udvikler på Club La Santa siden 1992 for blandet andet cancerramte, scleroseramte, ALT for Damernes camp samt yoga-retreats i ind- og udland.

 

Min passion er sund livsstil, træning/motion, kost og psykologi, som jeg har dedikeret mit arbejdsliv til. Mit engagement udspringer af, at jeg ønsker at skabe gode oplevelser og inspirere andre mennesker. Mit personlige og professionelle drive er baseret på at kombinere det menneskelige med det kommercielle.

 

Min dør er altid åben, og du er velkommen til at kigge ind og dele dine tanker og forslag, eller du kan sende mig en mail på hl@well-come.dk

Steffen_billede.jpg

STEFFEN HOLMER GLYSETH
Receptionsansvarlig

(Beskrivelse kommer)

Stina Olsen.jpg

STINA NØRAGER OLSEN
Administrerende Direktør

Jeg føler mig meget privilegeret over at skulle varetage jobbet som administrerende direktør. Jeg vil sammen med Wellcome-teamet stræbe efter, at vi bibeholder og udvikler de bedste rammer for alle jer medlemmer. Vores mål er at skabe et endnu bedre miljø, der følger med tiden og trends.

 

Jeg har en lang ledelsesmæssig baggrund samt uddannelser. De sidste otte år har jeg været beskæftiget indenfor fitness, drift og udvikling. Jeg har blandt andet ledt et stort center med over 7000 medlemmer samt været Regionschef for 21 klubber.

Jeg er selv meget fysisk aktiv og underviser også i flere typer af hold. Jeg brænder for fitness, træning og en sundere livsstil for alle. Jeg brænder for mennesker og relationer.

 

Jeg glæder mig meget til at møde dig og til at sikre en forsat attraktiv klub, der tilbyder det bedste af det bedste. Jeg ser frem til dialogen i centeret eller på mail sol@well-come.dk.

Tommy U.jpeg

TOMMY ULSE
Teknisk chef

(Beskrivelse kommer)