top of page
Wellcome_modeller69176 (2).jpg

OM WELLCOME

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores luksuriøse univers af innovativ og effektiv træning samt revitaliserende oplevelser og behandlinger

VORES HISTORIE

Wellcome Fitness & Spa blev etableret af Hildebrandt-familien I 2005 og er blevet Københavns foretrukne high end trænings- og velværeklub. Placeret på førstesalen af Waterfront Shopping Center i det eksklusive Tuborg Havn-område tilbyder vi 4000 lyse og rummelige kvadratmeter med state of the art trænings- og behandlingsfaciliteter. Vores medlemmer (hvoraf mange har været med os fra starten) har fuld adgang til styrketræning, yoga & stretch-hold, TRX, boxing, Thorax, HOT-træning, indendørs cykling, reformertræning samt flere end 170 ugentlige hold - hvilket er langt det højeste hold til medlemstilbud i landet. I tillæg tilbyder vores spa- og wellnessområde koldt- og varmtvandsbassiner, dampbad, sauna og afslapningsområde. Adgang til spaafdelingen er forbeholdt vores Club-medlemmer.

VORES FILOSOFI

Vi sætter en ære i at være mere end bare endnu et træningscenter. Det er vigtigt for os, at vi leverer en professionel, men stadig afslappet og personlig atmosfære, og at Wellcome altid er en destination, du har lyst til at besøge for at træne, forkæle dig selv eller slappe af.

 

Vi er innovative i vores træningstilbud, men sætter samtidig pris på værdien af velgennemprøvet træning, der virker. Vores team af dedikerede og professionelle receptionister, instruktører, personlige trænere og spabehandlere står alle klar til at give dig en optimal oplevelse, og vi udvikler konstant på vores evner og services, så vores medlemmer til enhver tid oplever den bedste træning og de bedste behandlinger. 

SÅDAN FINDER DU OS

Du finder os på adressen Philip Heymans Allé 17,1,107 på første sal. I kælderen er der to timers gratis parkering, og i vores reception kan du validere din P-billet for at få en ekstra time. Der er en direkte elevator fra kælderen op til vores indgang. Dertil tilbyder Waterfront Shopping Center en bred vifte af muligheder for high end shopping og spisning.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen snart.

VORES LEDELSE

Hanne.jpeg

Hanne har været administrerende direktør i Wellcome siden 2010. Hendes opgave er at passe godt på Wellcome og den helt unikke kultur, hun sammen med sit team og alle medlemmerne har skabt gennem mange år. Derudover er hendes fokus at skabe udvikling inden for personlig træning, Wellcome’s spa og spabehandlinger, holdplanen, forløb, events, Wellcome Education, Wellcome Travel, SoMe og andre nye spændende tiltag, som vi har i støbeskeen.

 

Tidligere har Hanne været daglig leder, udviklingskonsulent og underviser gennem 35 år for blandet andet egne træningscentre, Nike, Nikeconvention, Charlottehaven, Skodsborg og Club La Santa. Derudover har hun været eventuge-udvikler på Club La Santa siden 1992 for blandt andet cancerramte, scleroseramte, ALT for Damernes camp samt yoga-retreats i ind- og udland. Hendes passion er sund livsstil, træning/motion, kost og psykologi, som hun har dedikeret mit arbejdsliv til. Hannes engagement udspringer af, at hun ønsker at skabe gode oplevelser og inspirere andre mennesker. Hendes personlige og professionelle drive er baseret på at kombinere det menneskelige med det kommercielle.

Hannes dør er altid åben, og du er velkommen til at kigge ind og dele dine tanker og forslag. Du kan også altid kontakte hende på hl@well-come.dk

magnus farver.jpg

Magnus Donatzsky har en HD i økonomi og procesledelse og skal blandt andet være projektleder på implementeringen af nye administrative systemer. Magnus har siden 2011 arbejdet med implementering af ERP og CRM-systemer, så vi kan ikke få en stærkere projektleder, og vi glæder os meget til processen. 

 

Derudover kender Magnus Wellcome rigtig godt og er igennem mange år kommet her både som privat person og i arbejdsøjemed.

Thomas Hindborg.jpg

Thomas har siden 2017 været fysioterapeut, personlig træner og holdunderviser i Wellcome. Thomas har nu også ansvaret for vores holdplan og vores unikke instruktørteam samt lukkede hold/firmahold. Thomas har tidligere arbejdet på Rigshospitalets Krop- og Kræftafdeling, og de sidste par år har han drevet egen cafe og haft ansvar for vagtplanlægning, ansættelser, kommunikation og administration.
 
Thomas’ opgaver er hele tiden at udvikle Wellcome’s holdplan samt fitnessområde. Thomas er endvidere personlig træner og holdunderviser i Wellcome, og han har derfor fingeren på pulsen.

Tobias.jpg

Tobias har arbejdet i Wellcome´s reception siden 2019 og har derfor stor erfaring med den daglige gang. Nu er Tobias Head of reception og har dermed også det store ansvar, der ligger bag at være ansigtet udadtil i et high-end fitness- og wellnesscenter. Tobias varetager alt fra at yde god service, dialog og kommunikation med medlemmer front-end og back-end til varebestilling og til at have det rigtige team i receptionen.

 

Tobias prioriterer højt sammen med receptionsteamet, at alle medlemmer, klienter og kunder føler sig hjerteligt velkomne fra de træder ind i Wellcome og til de igen går ud ad døren.

HANNE BOUSAGER LARSEN
MAGNUS DONATZSKY
TOBIAS
bottom of page