top of page
Wellcome_modeller68565.jpg

FIRMAAFTALER

Vi har en lang række firmaaftaler med bl.a. KDY, Nordea, Novo, PwC, Region Hovedstaden, SAS, Rigspolitiets Idrætsforening, Norden og Saxo Bank.

VIL I VÆRE MED?

Hvis I ønsker at oprette en ny firmaaftale, er I velkomne til at kontakte Magnus Donatzsky på md@well-come.dk eller komme forbi til en snak. En firmaaftale kræver blot, at I er minimum 20 personer, der ønsker et medlemskab.

Når du har en firmaaftale med Wellcome, kan din ægtefælle, som har samme adresse som dig, også få glæde af den gode aftale. Alt, du skal gøre, er at sende en mail fra din arbejdsmail, hvor du bekræfter din ægtefælle med de samme informationer, du selv opgav ved oprettelse, så vi kan oprette et medlemskab.

ER DIT FIRMA ALLEREDE OPRETTET?

For at blive en del af en eksisterende firmaaftale bedes du skrive os en mail på info@well-come.dk. Mailen, du sender, skal komme fra din arbejdsmail, da du således bekræfter din ansættelse i firmaet. I mailen skal du oplyse hjemadresse, mobilnummer, fødselsdato samt hvornår, medlemskabet skal starte (dette kan være hvilken som helst dag på måneden). Oplys også en alternativ mailadresse, hvis du ønsker at benytte en anden end din arbejdsmail i vores system.

 

OBS: Arbejder du i Norden, skal du ikke følge ovenstående metode, men kontakte jeres HR-afdeling. Rigspolitiets Idrætsforening skal sende bekræftelse på medlemsskab til info@well-come.dk.​

bottom of page