top of page

HOLDTRÆNING
- STYRKE OG REFORMER -

Stærk krop

Dette hold er for dig, der vil styrke kroppen indefra og ud. Udgangspunktet er at udfordre muskelkorsettet (eller 'core') på alle tænkelige måder for at blive stærkere i særligt mavemuskler, lænd/bækken/ryg og ben, så disse muskler kan fungere optimalt i hverdagen. Muskelkorsettet er fundamentet for alle kroppens bevægelser, og svaghed i dette område har stor indflydelse på kroppens generelle fysik og velvære. På holdet arbejder vi med forskellige redskaber og egen kropsvægt efter forskellige træningsprincipper og tendenser, der både varierer og udfordrer træningen. Øvelserne vil - udover at styrke kroppen - også stimulere og udfordre balance, koordination og kredsløb. Pulsen kommer op, når hele kroppen sættes i gang. Alle kan deltage.

Stærk ryg

Dette hold minder om Stærk krop-holdet, men fokuserer i højere grad på ryggen. Det betyder, at vi specifikt træner de muskler og bevægelser, som har indflydelse på ryggens velvære og fitness. Samtidig lægger vi vægt på at opøve god kropsholdning, stabilitet og balance via funktionel træning; en træningsform, der gør os stærke i hverdagen ved at fokusere på styrke i bevægelser, som er direkte overførbare til daglige bevægelsesmønstre.

StyrkeBooster

StyrkeBooster er et ekspreshold. Det betyder, at holdet varer 30 minutter og er ment som et tilbud til dig, der vil kombinere din styrketræning med eksempelvis cykling, løb, TRX eller lignende. På StyrkeBooster vil træningen primært være for overkroppen, så den er stærk til hverdagens udfordringer. StyrkeBooster vil altid som minimum ligge i kombination med et cykelhold.

TRX Intro

TRX er træning for hele kroppen, der udføres i en slags seletøj, som hjælper dig til at træne core-muskulaturen; en TRX Suspension Trainer. På TRX Intro-timen vil du lære, hvordan du justerer TRX’en i en af de fire højder, hvordan du øger/mindsker intensiteten på øvelserne, hvordan du øger sværhedsgraden på øvelsen samt de grundlæggende sikkerhedsregler, så du kan træne sikkert og effektivt.

TRX Workout

TRX Workout-timen varer 30 eller 45 minutter. Selvom det måske lyder kort, er det yderst effektivt, da timen altid er bygget op som cirkeltræning (træning af forskellige øvelser lige efter hinanden). Et typisk forløb består af en opvarmning efterfulgt af to-tre omgange af øvelser for underkrop, overkrop, core og til sidst øvelser for hjerte og kredsløb.

Move 'n’ Play

Kravl, klatr, løb, balancer, spring, løft, træk, skub, kast - bevæg kroppen, som den er skabt til. Føler du dig stiv og låst i kroppen, skal du prøve dette hold, hvor vi træner stærke og smidige led/muskler gennem menneskets naturlige bevægemønstre. Vi arbejder primært med kropsvægt, ringe, bar samt øvelser på gulv - alt sammen med et roligt og koncentreret fokus på bevægelseskvalitet. Udgangspunktet er, at mennesker bevæger sig forskelligt og med forskellige frihedsgrader, og derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte. Holdet er for alle uanset niveau, så længe du ikke er bange for at udfordre dig selv med nye og kreative øvelser, hvor bevægelse og kropskontrol er i centrum.

Stærk Krop med Nordic Strong®

Her træner vi kort og intensivt i intervaller, hvor vi skifter mellem Nordic Strong®-maskinen og gulvbaserede øvelser for core samt overkrop- og underkropsmuskulatur. Nordic Strong® er en fantastisk måde at træne optimal styrke og kondition på kort tid, og holdet er et godt supplement til svømmetræning. Alle kan deltage, da der arbejdes i eget tempo i intervallerne, og man selv kan indstille belastningen. 

50+

Dette hold er særligt udviklet til dig over 50 år, der ønsker en time med fokus på at styrke kroppen indefra og ud. Programmet kombineres af underviseren og indeholder elementer af pulstræning, muskeltræning, balancetræning og afslappende stræk. Alle kan deltage.

Reformer Træning

Reformertræning foregår på eksklusive hold med kun 12 deltagere. Holdene varer 45 eller 60 minutter og er for dig, der ønsker at arbejde med at optimere styrke, stabilitet, balance og bevægelighed. Reformermaskinen er designet til liggende, siddende og stående øvelser, og belastningen ændres med variable fjedre og egen kropsvægt. Reformatortræning giver en stærk krop - særligt i kerne og ryg - og træningen henvender sig til alle, uanset om du er begynder eller øvet, mand eller kvinde, ung eller ældre. 

Styrke & Barre, 60 min.

På dette hold træner vi balance og holdninger, der er inspireret af ballet, yoga og pilates. I løbet af timen, der varer 60 minutter, bruger vi barren som rekvisit til at træne balancen, mens vi udfører øvelser, der fokuserer på isometrisk styrketræning (træning, hvor man spænder muskler uden at bevægelse dem eller leddene) kombineret med høje reps af små bevægelsesområder.

Wellcome_models13774.jpg

Er du til yoga, reformer, boxing, cykling eller Thorax-træning? I højsæsonen udbyder vi over 180 ugentlige hold, som du kan udforske er på siden.

bottom of page