top of page

KREDSLØBSTRÆNING UDEN KOREOGRAFI
- ENKELT OG HÅRDT -

Puls / Styrke

Dette er en sjov og intensiv alt-i-én-time, hvor pulsen holdes høj ved hjælp af enkle konditions- og styrkekrævende øvelser. Konditionsdelen fokuserer på effektiv træning via simple trinkombinationer i veksling med eksempelvis løb op/ned af trapper og englehop, mens styrkedelen fokuserer på træning af de store muskelgrupper; ben, balder, ryg, bryst og mave. Vi bruger håndvægte, vægtstænger, store og små bolde, elastikker samt vores egen kropsvægt som redskab. Alle kan deltage.

TRX Intro

TRX er træning for hele kroppen, der udføres i en slags seletøj, som hjælper dig til at træne core-muskulaturen; en TRX Suspension Trainer. På TRX Intro-timen vil du lære, hvordan du justerer TRX’en i en af de fire højder, hvordan du øger/mindsker intensiteten på øvelserne, hvordan du øger sværhedsgraden på øvelsen samt de grundlæggende sikkerhedsregler, så du kan træne sikkert og effektivt.

TRX Workout

TRX Workout-timen varer 30 eller 45 minutter. Selvom det måske lyder kort, er det yderst effektivt, da timen altid er bygget op som cirkeltræning (træning af forskellige øvelser lige efter hinanden). Et typisk forløb består af en opvarmning efterfulgt af to-tre omgange af øvelser for underkrop, overkrop, core og til sidst øvelser for hjerte og kredsløb.

PowerWELL

Dette er en høj-intensiv interval-træningstime, hvor du presser dig selv - både på kondition og styrke - til det yderste i 30 minutter. Instruktøren sammensætter forskellige konditions- og styrkemomenter i små intervaller, som du udfører til maksimal præstationsevne. Efter hvert interval er der en kort pause, under hvilken instruktøren vil instruere øvelserne i det næstkommende interval. Der kan benyttes redskaber som vægtskiver og –stænger, kettlebells og måtter – og ellers blot din egen kropsvægt. PowerWELL klassen henvender sig til dig, som er indstillet på at træne "kort men hårdt", og du vil opleve en stor forbedring i både din styrke, kondition og generelle udholdenhed.

Stærk Krop med Thorax

Her træner vi kort og intensivt i intervaller, hvor der skiftes mellem Thorax Traineren og gulvbaserede øvelser for core samt overkrops- og underkropsmuskulaturen. Thorax er en fantastisk måde at træne optimal styrke og kondition på kort tid, og holdet er et godt supplement til svømmetræning. Alle kan deltage, da der arbejdes i eget tempo i intervallerne, og man selv kan indstille sin belastning. 

Wellcome_models13774.jpg

Er du til yoga, reformer, boxing, cykling eller Thorax-træning? I højsæsonen udbyder vi over 180 ugentlige hold, som du kan udforske er på siden.

bottom of page