top of page

KOST- & ERNÆRING

VEJLEDNING & FORLØB i WELLCOME

En sund krop handler om mere end bare at træne. Det er kombinationen mellem træning, kost, søvn og hvordan du har det. De rigtige valg og små ændringer om, hvordan mad, træning og søvn kan have en enorm effekt på din livskvalitet og føre til mindre stress, mindre søvnløshed, mere energi, mere mobilitet, hud- og kropsforbedringer og vægttab – alt i alt en højere livskvalitet.

Organic Vegetables

VI TILBYDER

I Wellcome tilbyder vi kost- og ernæringsvejledning og det er for dig, der gerne vil:

 

- Have en sund livsstil, men ikke ved, hvordan du skal gribe det an

- Tabe dig og bibeholde vægttabet på en sund måde

- Forbedre dine præstationer

- Optimere din træning

- Vil vide hvilke vitamin- og kosttilskud du skal spise

- Identificere årsagen for ubalancer i din krop

- Forebygge eller behandle overvægt, stress, hormoner, diabetes II, slidgigt, hjerte-kar-sygdomme mv.

 

 

LABORATORIE TEST

I  Wellcome udbyder vi også laboratorietest.

Genetiske og funktionelle tests kan bruges til at forstå din unikke fysiske sammensætning og identificere underliggende årsager. Vi bruger en række forskellige værktøjer til at forstå, hvor problemerne kan ligge. Der bruges en kombination af interventioner for at gendanne optimal sundhed, hvilket ofte omfatter kostomlægninger, livsstilsændringer og kost- og vitamintilskud. 

 

Ud fra testresultaterne vil du få en forståelse om dig selv, der kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og opretholde en optimal sundhed på en måde, der er bedst for dig og din fysiologi. Du bliver selvfølgelig vejledt både i valg af test men også i resultat.

 

Vi tilbyder følgende test:

DNA Health

DNA Diet

DNA Sport

DUTCH test – hormon test

CSAP x 3 - afføriingstest

Organic Comprehensive – næringsstoffer, genetik og mineraltest

 

 

KONTAKT

e-mail: info@healthcliniccopenhagen.dk

tlf: 26210360

Hvem kan hjælpe dig?

KRISTINE BERNHOFT

Uddannet ernæringsterapeut og i Functionel Medicine (IFM)

Baggrund
Kost & motion har altid fyldt meget i min hverdag – det er min egen mest powerfulde RESET-knap. At spise næringsfuld naturlig mad, prioritere motion og søvn er et valg for en periode eller for livet. For mig er det grundlæggende - det er min livsstil.

Jeg begrænser at spise mad, der giver lav energi, stress og inflammation, for sådan har jeg det bedst. Og det er ofte med disse faktorer, jeg starter ud med at inkorporere i mine klienters hverdag på en simpel måde, og ud fra hvor klienten er og så det passer ind i mine klienters hverdag. Jeg er meget optaget af hormonelle forandringer og har stor erfaring indenfor dette område.

 

Udover WELL-COME driver jeg klinikken HEALTH CLINIC COPENHAGEN i indre by.

 

Uddannelse

Uddannet i ernæring fra Center for Ernæring og Terapi (CET) og på Institute of Functionel Medicine (AFMCP), certificeret i laboratorieprøver fra Nordic VMS og har flere års erfaring med terapi, ledelse, undervisning, workshops, foredrag og yoga.

Billede1.png
bottom of page